מאונן על בנות בגלל טרנסיות או בגלל משיכה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

02/09/2006 | 22:54 | מאת: להיות אישה

היי! אני נמשך מינית לבנים. אני חושב שאני רוצה להיות בת בעתיד. (תמיד רציתי להיות בת עוד מגיל קטן) אני מאונן בעיקר על בנים שנמשכים לגוף הנשי שלי (שאין לי) , או על בנים שעושים סקס עם בנות אחרות. אני גם עושה שיחות סקס עם בנים בתור בחורה, כשאני הבחורה סטרייטית (לא יודעים עלי דבר, כי יש לי קול נשי), והם עושים איתי סקס הטרוסקסואלי, כמובן שאני מאוד נהנה ומגיע לאורגזמות *****הרבה יותר חזקות**** מאשר בסקס הומוסקסואלי. סרטים הומוסקסואלים לא מגרים אותי. סרטים הטרוסקסואליים מאוד מגרים אותי. בזמן האחרון מצאתי את עצמי, מסתכל על תמונות של בנות ,בשביל לבדוק איזה שדיים הייתי רוצה שיהיה לי בעתיד כשאני יהיה בחורה, אחכ' עברתי על התמונות, ובחורה אחת ממש מצאה חן בעיני, ואננתי וגמרתי עליה. עלי לציין שזה לא משהו חד פעמי, מידי פעם קורה לי שנאי נתקבל או מחפש במישרין תמונות של בנות, ובסוף מאונן עליהן וגומר מזה. האם זה אומר שאני נמשך לבנות? האם מכל מה שכתוב כאן, אפשר לומר שאני באמת רוצה להיות אישה, או שפשוט אני הומו , שאוהב לעשות שיחות סקס עם סטרייטים, ובגלל זה הכנסתי לי לראש שאני טרנסית? (אני עושה שיחות סקס כבר כ 11 שנה בתור בת) אני מקווה שהצלחתי להסביר את הרגשתי..

03/09/2006 | 12:39 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום להיות אישה, ותודה על השאלה החשובה והמעניינת. מחקרים מצביעים על כך שחלק גדול מההומוסקסואלים גילו בילדותם התנהגות הפיכת מגדר (כלומר, אימצו לעצמם גינונים נשיים, שיחקו במשחקי בנות עם עצמם ועוד), כך שיש קשר בין שתי התופעות. גברים סטרייטים הם גם מושא תשוקתם של גייז רבים (בעבר חדר הצ'אט הגדול ביותר ב-IOL נקרא "סטרייט בסטרייט", למשל). כך שמדובר למעשה ברצף הנע בין הגשמת הרצון להיות אישה באופן חלקי מאוד בתוך יחסי מין הומוסקסואליים ועד טראנסקסואליות ושינוי מין. רצף זה רלוונטי, כמובן, רק עבור חלק מההומוסקסואלים. תפיסת הרצף מאפשרת לך לקבוע עד כמה רחוק אתה רוצה ומוכן ללכת עם הרצון להיות אישה. לגבי משיכתך לנשים, משום שהיית רוצה להיראות כמותן, אינני חושב שמדובר במשיכה רגילה, אלא במשיכה נרקיסיסטית שתלויה בהקשר. למשל, ישנם בודיבילדרים המשקיעים המון בפיתוח גופם והם יכולים להגיע לגירוי מיני מהסתכלות במראה. זהו סיפוק נרקיסיסטי, שאינו קשור לבחירת אובייקט מיני. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים