דרכים להכיר גברים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/08/2006 | 10:13 | מאת: Can't take it any more

שלום, אני הומוסקסואל בגילאי ה-20. פעמים רבות אני נמשך (ולא יכול להתגבר על הצורך) להכיר גברים בשירותים ציבוריים. לרוב לא למטרת יחסים מלאים, אלא רק בשביל "לראות ולגעת". אני לא יודע מה לעשות עם זה ואני תמיד בחרדה שמישהו ראה אותי בסיטואציה כזאת ליד משתנות או יודע על נטייתי המינית (בכל דרך שהיא) כמה נפוצה התופעה ואיך אני יכול לטפל בה?

28/08/2006 | 09:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, התופעה נפוצה מאוד. הספרות ההומוסקסואלית מלאה תיאורים אפילו של סיפורי אהבה רומנטיים מהמאות הקודמות, כשמקום המפגש הקבוע בין האוהבים היו השירותים הציבוריים. בכל מדריך למטייל של גייז בעולם תוכל למצוע גם קטגוריה של שירותים ציבוריים וגם כאשר יש אפשרויות נוחות יותר לכאורה לקיים יחסי מין, במועדונים של גייז, השירותים או מקום "נלוז" אחר (כגון חדר חושך) משמש זירה לפעילות מינית. ייתכן והדבר משמש גירוי מיני נוסף, המקשר בין סקס ולכלוך, והופך את המגע למשהו מיני נטו בגלל המרכיב האנונימי המאוד חזק במקומות מסוג זה. אם יש לך משיכה למקומות מסוג זה והחשש העיקרי שלך הוא להיתפס ע"י סטרייטים, ייתכן שהחשש הזה הוא חלק לא מודע בגירוי המיני שלך, אך כדי להגן על עצמך מפניו, תוכל באמת לעבור לשירותים הציבוריים של מקום המיועד אך ורק לגייז, כגון שירותים של מועדון גייז או חדר חושך של סאונה וכד'. כדי לטפל בתופעה אתה צריך להבין ברמה הרגשית מה מושך אותך בה - ולא להתנהג כאילו אתה עושה משהו שאתה למעשה לא רוצה לעשות. ייתכן שלצורך כך תצטרך להיעזר במטפל גיי-פרנדלי, שלא יהיה שיפוטי כלפי התופעה, ויבין את התמונה בכללותה: מה אתה מרגיש לגבי זוגיות, האם הייתה לך זוגיות, האם זו דרך שלך לברוח ממנה, או האם זה פשוט משהו שמושך אותך וצריך לתת לך לגטימציה לממש אותו. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים