יחסים לסביים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/05/2006 | 09:45 | מאת: גלי

ד"ר גידי שלום. מגיל צעיר (11) אני מודעת לכך שאני נמשכת לצד הנשי. היתה לי התנסות חד פעמית בעבר עם מישהי,מעולם לא היתה לי מערכת יחסים רצינית,מה שהיה לי עד עכשיו זה רק חיזורים מצידי כלפי סטרייטיות ודחיות. זה ממש חסר לי ויש אנשים שאומרים שאני פשוט מכורה לזה,ניסיתי להרשים מישהי וסיכנתי את החיים שלי,אני מפתחת אשליות על בנות שכביכול רוצות אותי למרות שהן שולחות לי כל מיני סימנים שאני מפרשת אותם כמו שאני רוצה לחשוב...ואני ממש מבולבלת. אני נמצאת בטיפול אצל עובדת סוציאלית שרק לאחרונה סיפרתי לה על הנטיות שלי. הייתי מעוניינת לדעת אם יש טיפול מיוחד לגייז. אני מניחה שיש דבר כזה שנקרא מטפל גיי פרנדלי, אשמח אם תחזור אלי בהקדם ואולי אפילו אם תמליץ לי זה יהיה נהדר אני מאזור הצפון. תודה.

30/05/2006 | 10:22 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גלי, לצערי, אינני יכול להמליץ על מטפלים ומכונים פרטיים במסגרת הפורום, אם כי אני חושב שבעיקר בקרב מטפלות נשים (סטרייטיות) שייקראו להתייחס לקשיים הרגשיים של לסביות תמצאי התייחסות מאוד גיי-פרנדלית. מבחינה מהותית - גם הומואים וגם לסביות נמשכים לעיתים קרובות לגברים ולנשים סטרייטיים, הנראים בעיניהם יותר גבריים ונשיות (בהתאמה). כאשר משיכה זו - במקרה שלך לנשים סטרייטיות - היא מתמדת ואובססיבית, מן הראוי להתייחס למידת הקבלה שלך את הנטיות הלסביות שלך, למרות שנראה לך שאת מקבלת אותן בצורה מושלמת. עצם ההתעקשות על אובייקט בלתי-אפשרי וההסתכנות שאת מתארת כדי להשיגו עלולה להעיד, בין היתר, על חוסר קבלה שלך את נטיותייך המתבטא ברתיעה מהקהילה הלסבית (שהיא דווקא הרבה יותר "מחבקת" מהקהילה ההומואית). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

30/05/2006 | 14:50 | מאת: גלי

גידי מה הסיכונים הכרוכים ביחסים לסביים? האם אפשר להידבק\להדביק אחת את השניה(פצעים,מחלות) וכו'? כיצד? איך אפשר למנוע זאת?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים