חשיפת איברי המין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/05/2006 | 18:14 | מאת: ?

ידוע לי שכשאני במלתחת גברים אני מתעטף במגבת -כלומר מתבייש לחשוף את איברי מיני ,אמרו לי שזה מצביע על נטייה להומו , בשעה שאני ממש לא מרגיש ככה לעולם לא הייתה לי פנטזיה על משיכה לגברים אני בן 25 ויש לי משיכה מלאה לנשים רגשית ומינית , אז האם זה נכון מה שאמרו לי ?

28/05/2006 | 11:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ?, ההיגיון העומד מאחורי הטענה שבושה לחשוף את איבר מינך במלתחות גברים מעידה על הומוסקסואליות הוא שבאיזה שהוא מקום לא מודע אתה רואה בהם אובייקטים מיניים וכמו שבגלל המתח המיני הקיים בין גברים ונשים הוקמו מלתחות נפרדות, כך אתה מסתיר את איבר מינך. (למשל, חלק מהגברים ההומואים בסאונות מסתירים את איבר מינם במגבת בדיוק מסיבה זו). יחד עם זאת, אני חושב שהטענה הזו פשטנית מדיי. ישנן סיבות נוספות שעשויות לגרום לגבר להסתיר את איבר מינו בפני גברים אחרים, כגון בושה שאיבר מינו קטן מדיי, למשל. הייתי מציע לעצמך לענות על השאלה אם אתה הומוסקסואל או לא רק לפי הקריטריון של משיכתך לגברים ואם אינה קיימת לא להטריד את עצמך בשאלות אחרות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

28/05/2006 | 19:31 | מאת: ?

אז רק עדיין לא הבנתי אם זה מצביע על משיכה לגברים מינית או רגשית או שניהם כשהיא לא מודעת ?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים