האם יתכן כי אני ביסקסואלית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/07/2005 | 21:37 | מאת: ביסקסואלית סקרנית

אך משיכתי הדומיננטית היא הטרוסקסואלית? דהיינו ברובה הנה כלפי גברים? אני מוצאת את עצמי לעיתים רחוקות נמשכת לאשה שרמנטית ביותר ומדמיינת את ידי חוקרות את גופה הענוג. אך את עיקר הפנטזיות והחוויות המיניות שלי, במיוחד מערכות יחסים ארוכות טווח מימשתי עם פרטנרים גברים. הייתי 3 פעמיים בחיי עם נשים בצלע משולש כשהחוט המשולש המקשר היה גבר- כחוויה התנסותית. אך אל הנשים לא נמשכתי מלכתחילה אלא רק לבני- זוגן. מה שכן ,עלי לצין, כי נהנתי מאד מהצירוף המשלהב ומעצם המגע הנשי - המלבב, שבחלקו היה נפרד מהגבר. פעם אחת בלבד התנשקתי צרפתית עם אשה זה היה תענוג צרוף שנגדע באיבו ובאישו:- האם עלי ללכת עם הפנטזיה עד הסוף ופשוט לחוות מגע נשי אינטימי ללא התערבות גברית ובכך לבחון את נטיתי המינית? האם יתכן להיות ביסקסואלית כאשר ההטרוסקסואליות היא הדומיננטית ואילו הלסביות הנה מס ערך מוסף- נכסף בלבד? מעין חוויות חד פעמיות/ארעיות או בלע"ז- סטוצים? האם יתכן משיכה עזה אל נשים על רקע קנאה שורשית בשל היותן חטובות ממני? מאחר ואני יפהפיה אך מלאה?

29/07/2005 | 01:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ביסקסואלית, הנה, בחרת לך כינוי שעונה כל כך יפה על כל שאלותייך כמעט. ביסקסואליות בהחלט יכולה להיות מקור להנאה משני העולמות http://www.zarut.com/shrink-friendly/a11.asp ולאו דווקא לשאלות מטרידות. בין משיכה לגברים בלבד ולנשים בלבד יש דרגות שונות של ביסקסואליות, בין אם בפנטזיה ובין אם במימושה. יש ביסקסואלים הבוחרים לקיים את הקשר המרכזי בחייהם עם בני מינם ולהשאיר את הקשר עם בני המין האחר ל"סטוצים" ויש כאלה הבוחרים את ההפך. רבים הביסקסואלים החיים את חייהם בסדרתיות, דהיינו, יש להם תקופות שבהם הם מקיימים יחסים רק עם בני מינם ותקופות שבהם הם מקיימים יחסים רק עם בני המין האחר. יש כאלה המגיעים לאינטגרציה חזקה יותר בין שני העולמות. נשמע שאת מאוד חוששת לנסות יחסי מין עם אישה ללא נוכחות גבר. זו באמת חוויה שונה לחלוטין ואני חש שאת חוששת לגלות שמה שאת יודעת על עצמך היום ישתנה ואולי תגלי שהמשיכה לגברים אינה משיכתך העיקרית. אך נראה לי שכגודל החשש כן גודל הרצון ואם תנסי נשמח אם תשתפי אותנו ברגשותייך לאחר מעשה. ואולי גם לא יזיק לעבור את ההתנסות עם ליווי מקצועי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים