על חומר העבירה של להיות הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/07/2005 | 20:23 | מאת: צביקה

כתוב בפירוש בתורתנו שזכר לא יקיים משכבי אשה ושני גברים אסורים לבוא במגע מיני ועצם החדירה מאחור היא עבירה דאורייתא שעונשו כרת(באם לא חוזרים בתשובה)כלומר שמתים יחסית בגיל צעיר יותר, אז כולי תקוה שכל ההומואים יטפלו בעצמם טיפול פסיכולוגי-סקסולוגי ואולי אפילו אצל הפסיכולוג הקליני מר גידי רובינשטיין,, אני מבקש מהוד גידי רובנשטיין שלא ימחק את מאמרי אלא פשוט יתמודד איתו ואולי אף בעתיד עוד ינהל פורום לטיפול בהומואים ולחזרה בתשובה

29/07/2005 | 01:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום צביקה, כל כך קשה לגדול כהומו בחברה הסטרייטית החילונית ואני רק יכול לתאר לעצמי כמה זה עוד יותר קשה לחיות ממש בחטא, כשהיצרים עומדים בתכלית הניגוד לאמונתך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

29/07/2005 | 01:28 | מאת: דתיה ליברלית

"אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא". כולנו חוטאים ולא שומרים על תרי"ג מצוות ועל קלה כבחמורה ורובנו לא מתיימרים לכך. ישנם מתי מעט, יחידי סגולה של ממש, שהם צדקניים באמת ובתמים ומתרחקים מן החטא, מהתאוות הקיומיות ומהדוניסטיות טיבעית, יצרית וקיומית. ומתחפרים באוהלה של תורה ומתגדרים בצלה של: "נתתי יצר הרע, נתתי תורה תבלין לה." רובנו נבראנו בצלמו כדמותו-"צלם אלוקים" אך בד בבד: אנו "בני תמותה" בעלי יצרים וטבעים. ונטיות מולדות מאתו יתברך. סירוס הנטייה המינית המולדת, פירושה קבירה מחפירה בעודנו בחיים. אלוהים לא הביא אותנו לעולם על מנת לסבול סבל מתמשך ומפרך- לשווא. ואם הוא ברא אותנו עם נטייה מינית ברורה- חד כיוונית, הוא בעצם לא הותיר לנו את זכות הבחירה! והברירה היתה בידו האם ליצוק בנו את הנטייה בהיווצרותנו או אם לאוו. אמור לי צביקה- כאשר אני כאשה פנויה שוכבת עם גבר ללא חופה וקידושין ובעודי נידה- רחמנא ליצלן, ללא טקס הטבילה במקווה- לא עלינו, אינני עוברת על איסור מדאוריתא או למקילים- מדרבנן? אז בקשה, כשם שרוב הדתיים לא מוחים בריש גלי על קיום יחסי מין טרם החתונה או כאשר אשה גרושה/אלמנה ובכל סטטוס אחר...ורובם אף מתרגלים ומשתגלים ומהדרים במצווה הראשונה (פרו ורבו) לאחר ההתהדרות ב(מצוות)"תפילין", כך מה לך כי תלין על יחסי מין הומוסקסואלים שאינם עולים בקנה אחד עם תכתיבי התורה או יותר נכון עם מפרשיה( שהרי ע"י פנים לתורה)? לדעתי מדובר בהומופוביה לשמה המתעטרת באיצטלה מדרבנן. ודי לחכימא ברמיזא! ואל נא תשכח כי מצוות "בן אדם לחברו" קודמות למצוות "בן אדם למקום"!

29/07/2005 | 17:27 | מאת: האם את באמת דתיה ?

יש הבדל בין חומרת אי קיום או קיום מצוות שונות. מה גם שאלוהים לא ברא אף אדם עם נטייה חד מינית, משום שאף אחד לא נולד עם נטייה כזאת (אלא אם כן יש באפשרותך להוכיח אחרת). יש גם אנשים שיש להם משיכה לילדים, האם זה אומר שהם צריכים לממש משיכה זו על מנת שלא לסבול ? מה בעצם ההבדל בין ילד בן 15 לנער בן 17 ? שבמיקרה אחד מדובר בפדופיליה ובמיקה שני מדובר בקיום יחסי מין הומוסקסואלים לגיטימיים כביכול.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים