מתוסבך

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/05/2006 | 09:32 | מאת: ליאור

שלום שוב ד"ר רובינשטיין אני מתוסבך זו לא פעם ראשונה כמו שאמרתי עשיתי את זה פעם עם קוקסינל בצורה אקטיבית אבל ללא חדירה .. והפעם ה פאסיבי לגמרי אני לא מרגיש צורך לממש את זה במציאות אני עם חברה שלי אמנם אני לא מצליח להפתח אליה בגלל כל מה שקורה לי עכשיו אבל אני מרגיש שהיא אוהבת אותי וחבל לי לפספס .. עשיתי את זה כמה פעמים עם גברים דרך האנטרנט .. בוא נאמר שבמציאות אני עדין לא רוצה לעשות את זה .. אני לא יודע מה לעשות עם החברה ..

23/05/2006 | 19:33 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאור, אני מרגיש שדבריך זקוקים לעיבוד פנים אל פנים עם מטפל גיי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים