המשך להומו או דו ?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/05/2006 | 10:34 | מאת: ליאור

תודה בה על התגובה שלך דוקטור רובינשטין אני מאמין שאני באמת בי ,הבעיה היא שאני נורא רוצה להתחתן ולהביא ילדים השאלה שלי האם העובדה הזו תפריע לי לפתח קשר רגשי עם נשים ? למרות שפעם אחת בחים שלי התנסיתי עם גבר וזה היה קוקסינל אך המין היה אך ורק אורלי באותה תקופה לא ייחסתי חשיבות לאותו מקרה והמשכתי בחיים שלי ממש לא חשבתי אם אני הומו או בי פשוט זה לא הפריע לי רק בחודשים האחרונים המשיכה חזקה ואני כל הזמן מטריד את עצמי עם מחשבות לגבי הנושא הזה ,זה ממש מבלבל לצערי , אני נמצא במערכת יחסים עם בחורה חמודה אין לי רגשות כלפיה אבל היחסים הם נחמדים נורא וכיף לי איתה ואני רוצה לומר בנוסף שיחסי המין בינינו נפלאים ואני נהנה אך עדיין מבולבל מה לעשות ?כמו שהזכרתי המשיכה לבני המין שלי היא פאסיבית כמעט לגמרי זה ממש "הולך ובא" בצורה כזו אותה משיכה אני עדיין מבולבל אשמח אם תייעץ לי עוד בנושא?

20/05/2006 | 19:31 | מאת: מיכאל

הי ליאור לי נשמע שהבעיה שלך היא בכלל שאתה נמצא עם בחורה, שלפי דבריך גם אתה לא אוהב אותה, גם לא נראית טוב וגם לא מושכת אותך... ואגב, היא אוהבת אותך? חושבת שאתה נראה טוב? נמשכת אליך? מעניין שאתה בכלל לא מעלה את האפשרות שאתה סטרייט בכלל, שיש לו פנטזיות...בכל מקרה, אתה לא חייב לממש את הפנטזיות ולחיות עם אשה ולהקים משפחה, מה אתה חושב שיכול למנוע את זה ממך? (אז יש לך פנטזיות, לא נורא, להרבה אנשים יש פנטזיות שהם לא ממשים...) בברכה מיכאל

21/05/2006 | 09:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאור, כמו שאני רואה את המצב על סמך ניסיון רב בעבודה עם ביסקסואלים, אין כל מניעה שתקים משפחה כמו כל אחד אחר. לכולנו יש פנטזיות וזו בחירה שלנו אם ובאיזה תנאים להגשים אותן, בוודאי כאשר הן מתנגשות עם המציאות. הבעיה שאתה מעלה עולה במלוא חריפותה כאשר לביסקסואל יש נטייה לפתח קשרים רגשיים עזים עם בני או בנות מינו או מינה ואז קשרים מסוג זה מציבים סכנה בפני הקשר הזוגי בדיוק כמו שכל קשר מחוץ לנישואין מציב סכנה כזו. ברוב המקרים שאני מכיר, גם אם המשיכה לבני אותו מין הייתה חזקה יותר, ואפילו מומשה, המימוש נעשה בצורה דיסקרטית ובמתכונת של מין מזדמן, שלא הציב סכנות ממשיות לחיי הנישואין. כמובן שמדובר בהערכה בלבד ואין בחיים "תעודות ביטוח" - אתה יכול עקרונית לקיים יחסי מין עם גבר ולהתאהב בו, אבל גם כל סטרייט נשוי יכול להתאהב באישה אחרת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים