החלפת המין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/05/2006 | 22:33 | מאת: בחורה

שלום ד"ר גידי אני בחורה בת 29 ומעוניינת להליף את המין שלי השאלה שלי למי אני צריכה לפנות והאם הניתוח הזה עולה כסף ואם כן כמה בערך עולה ניתוח כזה תודה

15/05/2006 | 06:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום בחורה, הניתוחים לשינוי מין המבוצעים בארץ על חשבון המדינה נערכים במרכז הרפואי ע"ש שיבא, אם כי עד כה ידוע לי רק על ניתוחים כאלה בכיוון ההפוך. לצורך ניתוחים אלה יש לעבור הערכה פסיכולוגית, שנערכה בזמנו ע"י ד"ר דליה גלבוע, שהייתה הפסיכולוגית הראשית במשרד הבריאות ועבדה ביחידה הרלוונטית בשיבא. הייתי ממליץ לך לפנות, בשלב ראשון, אל המרפאה הפסיכיאטרית במרכז הרפואי ע"ש שיבא, לנסות לדבר איתה ו/או לברר מי מחליף אותה בתפקיד (במידה והוחלפה). בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים