האם משהו לא בסדר בי בגלל שאני הומו?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/07/2005 | 02:54 | מאת: אלון

28/07/2005 | 09:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, חלילה וחס! החל משנת 1973 אין אף איגוד פסיכולוגי ופסיכיאטרי מקצועי הרואה בהומוסקסואליות הפרעה נפשית הדורשת שינוי. זאת לאחר 35 שנות מחקר מבוקר היטב שהשווה מדדים שונים של הפרעות נפשיות ושל בריאות נפשית בין הומוסקסואלים והטרוסקסואלים, שבהם לא נמצאו הבדלים משמעותיים בין שתי הקבוצות. יחד עם זאת, הומוסקסואלים גדלים בחברה סטרייטית בעלת סטיריאוטיפים מיניים ודעות קדומות שליליות נגד הומוסקסואלים ובאופן טבעי, כחלק מתהליך הגידול, הלמידה וההזדהות עם ההורים, חלקם מפנימים לפחות חלק מעמדות שליליות אלו. לכן לפעמים יש צורך בעזרה מקצועית להומוסקסואלים לקבל את עצמם ופרט לכך, הומוסקסואלים עלולים לסבול מהפרעות נפשיות שונות בדיוק כמו הטרוסקסואלים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

16/08/2005 | 15:34 | מאת: as

בני הודיע לנו שהוא הומוסקסואל ולנו זה נראה כי למעשה הוא מבולבל. למשך תקופה יצא עם בנות וחלק אף ישנו עימו במיטה. האם ניתן לצאת מדרך זו? לפני כשנתיים בני חלה בסרטן האשך ונאלצו לכרות אותו. יכול להיות שהמחלה, בנוסף להכזבה באהבה לבחורה גרמו לו לפנות להומוסקסואליות? בני הוא אדם חכם, מבריק ומאוד רגיש. כיום הוא בן עשרים. כאשר התגלה הסרטן הוא היה באמצע מבחני טייס. מצפה לתשובה מקצועית מדוקטור רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים