מה אני????

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/07/2005 | 00:30 | מאת: תמר

אני בת 22 ולא נמשכת לא לגברים ולא לנשים. מה אני בעצם? מה אפשר לעשות? האם כדאי בכל זאת להתחתן, גם אם לא אוהבים מישהו, רק בשביל להביא ילדים? (ילדים אני מ-א-ו-ד רוצה).

28/07/2005 | 01:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום תמר, את צעירה מאוד, לא רחוקה מגיל ההתבגרות, שבו ההורמונים "משתוללים", בנות ובני גילך עסוקים מאוד במיניות שלהם ובמשיכתם המינים (אם לבני המין האחר ואם לבני מינם). על רקע זה, חוסר המשיכה שאת מתארת לגברים ולנשים כאחד הוא תמוה ומעיד, לדעתי, על הדחקה מאסיבית מאוד של המיניות שלך. האם אכן אינך מבדילה בין בחורים שנחשבים "חתיכים" ובין בחורים "דוחים" או "ניטראליים"? האם אינך מבחינה בין בחורות "חתיכות" לבחורות "דוחות"? המלצתי היא לפנות לייעוץ מקצועי כדי לברר מה קורה לך עם המיניות שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/srhink-friendly

28/07/2005 | 02:17 | מאת: תמר

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים