קנאות בלתי פוסקת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/03/2006 | 12:15 | מאת: חסוי

שלום ד"ר, אני בן 18 בעל נטייה מינית לגברים. יש לי חבר ממש טוב שבזמן האחרון התחיל לצאת עם מישהי. אני רואה מהצד את כל הנשיקות וכל מה שכרוך בזה. הבעיה היא שאני רואה את כל זה מתחילה לתקוף אותי קנאות חזקה כלפי חבר שלי. אני אפילו באותם רגעים מאחל לו בליבי את הרע ביותר שיקרה לו. מה אתה מציע לי לעשות בנידון להפסיק את הקנאות הזאת בחברי? תודה מראש

07/03/2006 | 09:30 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, אני מבין שהחבר הטוב הוא סטרייט, אם הוא יוצא עם מישהי. התאהבות של הומואים בסטרייטים, בעיקר בגילך, היא תופעה נפוצה מאוד. הומואים מפנימים את יחס החברה אליהם ולכן סטרייטים נדמים בעיניהם כיותר גבריים ואקטרקטיביים. למעשה, הקנאה שלך מבטאת פנטזיה להיות במקומה של הבחורה. אין מה לעשות בנושא חוץ מאשר להפנים את העובדה שחברך סטרייט ולא תוכל להחליף את מקומה של הבחורה, כי אתה בן. במקביל, מה שכן יכול לעזור, הוא להתחיל למצוא לעצמך אפיקי הכרויות להומואים ואולי אף להצטרף לקבוצת תמיכה מתאימה של גייז בני גילך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים