יש לי מספר שאלות בנוגע למדבקות אסטרוגן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/11/2016 | 23:10 | מאת: נטלי טרנסית מתחילה

היי שלום לכל מי שצופה ורואה אני נטלי בת 23 מהצפון (שינוי מין מבן לבת) מעוניינת לעבור את התהליך המאוד קשה הזה אך בסופו של דבר משתלם. וברצוני לדעת מספר שאלות על מדבקות אסטרוגן 1.האם ניתן לקבל מדבקות אסטרוגן ללא החוסם טסטוסטרון 2.האם ניתן להישאר עם מדבקות האסטרוגן לזמן בלתי מוגבל או שפשוט צריך להסיר מפני שהאפקטיביות יורדת ונחלשת? 3.האם אפשר לשים מספר מדבקות בגוף בכדי לעלות את היעילות שלהם? תודה מראש נטלי :)

שלום נטלי, סליחה על העיכוב בתשובה הנובע מתקלה טכנית באתר. לצערי, שאלתך אינה בתחום מומחיותי. יש בדוקטורס פורום ייעוץ פסיכולוגי לטראנסג'נדרים: http://www.doctors.co.il/forum-5840 המנוהל ע"י פסיכולוגית בעלת ניסיון רב בנושא, אם כי שאלתך היא בתחום האנדוקרינולוגיה. נסי לפנות תחילה לפורום הנ"ל ובטוחני שתופני לגורם המתאים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים