אשמח מאוד לקבל תשובה לשאלתי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/10/2016 | 21:35 | מאת: רום

שלום לך, שאלתי היא כזאת: לא היה לי קשר חברי-רומנטי עם מישהי עדיין, זה הרבה זמן. כמה שנים טובות. למרות זאת, לפעמים שאני נפגש עם בחורים כאלה ואחרים - ברגעים שלא שעמום או עייפות - אני מפנטז עליהם או סתם גולש או רואה קישור של מישהו ברשתות החברתיות ומפנטז עליו רומנטית. במקרה של מי שאני מכיר זה בסופו של דבר נעלם במציאות - פנים מול פנים - למרות שאני חושב שההתרגשות היא כתוצאה מלחץ או משהו שלא ממש ברור. אודה להכוונה. תודה. רום

שלום רום, אתה כותב שלא היה לך מעולם קשר עם מישהי "עדיין", למרות שהמצב נמשך "כמה שנים טובות". אני קורא את המשפט הזה כציפייה לא מציאותית והרושם הזה מתחזק אצלי כשאני קורא את האופן שבו אתה תופס או מפרש את הפנטזיות שלך על בחורים, כתוצאה של "שעמום או עייפות". במילים אחרות, אינך מוכן מבחינה רגשית לעמוד מאחורי משיכתך לגברים אלא מייחס זאת למצב של חוסר ריכוז, חוסר שליטה, ערפול וכד'. כאילו הפנטזיות הללו תופסות אותך כשאתה לא בשליטה, לא עומד על המשמר. כשאני מצרף את כל המרכיבים הללו יחד נשמע לי שאתה נמשך לגברים ולא מקבל את משיכתך זו ולכן הייתי ממליץ לך לעבד את הדברים עם איש מקצוע מתחום בריאות הנפש. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים