סטרייט עם פנטזיות להישלט ע"י גבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/10/2016 | 19:05 | מאת: Ron

שלום, אני בן 32, נמשך לנשים ואינני זוכר שאי פעם חשתי משיכה לגברים. אני מגדיר עצמי כסטרייט ולא רואה את עצמי כחשוך או הומופוב. אינני נגעל מהומוסקסאולים, אך מעולם לא קיימתי יחסים משום סוג עם גברים. התנסיתי קצת ב-BDSM עם נשים בעיקר בתור נשלט, למרות שהרגשתי שזה מנוגד לנטייה הטבעית שלי להיות דומיננטי, במעין סוג של פריצת גבולות ורצון להרגיש איך זה להיות ב"צד השני". לאחרונה אני נמשך לרעיון של להישלט על-ידי גבר, ולתת לו מין אוראלי או לקבל מין אנאלי, תוך כדי אלמנטים של שליטה (אני על הברכיים, קשור וכן הלאה). התחלתי לראות פורנו ולקרוא בפורומים בנושא. המצב נמשך כבר מספר חודשים לסירוגין ואינני מרגיש שהמשיכה עוברת לחלוטין, אלא עניין תקופתי שחוזר כל זמן מה. אני יחסית מיודע בנושא ולאחר קריאה בפורומים של פסיכולוגיה, אני מודע לכך שזו פנטזיה יחסית נפוצה ושמשיכה מינית זה ספקטרום ולא הגדרה חדה כפי שנהוג לחשוב. כעת, יש מספר בעיות: לא יודע אם להגדיר את זה כ"בעיה", אבל הבעיה הראשונה היא שאינני נמשך מינית לגברים במציאות, אלא רק ברמת הפנטזיה. ניסיתי לחפש באתרי הכרויות ואני חש רתיעה מינית מגברים, אפילו אם הם נאים ומטופחים. כלומר, אני יכול לראות גבר ולחשוב שהוא יפה (כמו שמכונית או ציור יכולים להיות יפים) אבל לא להימשך אליו מינית. הבעיה השנייה היא שאם אנסה לממש את הפנטזיה, אני חושש מאוד - כמובן מהאפשרות של להיתפס ולהיחשף, אבל אפילו יותר מההשלכות: כלומר, מה יקרה אם אני אוהב את זה וחיי ישתנו כתוצאה מכך, ואם לא אוהב זאת, מה יקרה לדימוי העצמי שלי בהמשך. חשש נוסף נובע מהאפשרות שמדובר בעניין זמני, ושאעשה מעשה שאתחרט עליו בשארית חיי. לדוגמה, היו תקופות שנמשכתי לטרנסג'נדרים והייתי רואה סרטי פורנו בהם הגבר נחדר, ותקופות שהייתי רואה סרטים בהם הגבר נקשר או נחדר ע"י אשה עם strap-on, אך לאחר זמן מה המשיכות הללו חלפו לי. אני מרגיש שלשתי האפשרויות (להמתין עד תעבור המשיכה, במידה ומדובר העניין זמני) או "לקפוץ למים", לנסות למצוא פרטנר מתאים ולהתנסות, יש יתרונות וחסרונות, ואינני יודע מה לעשות עם הרגשות הללו. אשמח לקבל עזרה ותובנות לגבי המצב שתיארתי, או לפרט עוד במידה ויש שאלות.

שלום רון, עולם הפנטזיות המיניות של חלק גדול מהאנשים נמצא לעתים קרובות במרחק די גדול מעולם המציאות. זו אולי אחת הסיבות לפופולריות של ז'אנרים "ביזאריים" בסרטי פורנו. הבעיה היא לרוב בתרגום הפנטזיות הללו למושגים מציאותיים. למשל, אם אתה נמשך ליחסי שליטה (לא משנה כרגע עם מדובר בנשים וגברים), ברוב המקרים העניין הזוגי והרומנטי יורד מהפרק וצריך להיות ממומש באפיק מקביל. בנוסף, למרות שאתה מצהיר על עצמך שאינך הומופוב, בפנייתך בהחלט יש יותר מרמזים לכך. עצם ההגדרה העצמית שלך, אפילו בכותרת ההודעה, כסטרייט שמפנטז להישלט ע"י גבר רומזת על משיכה לגברים, גם אם המשיכה אינה ויזואלית לגופו של גבר "חתיך". הפנטזיה בהחלט כוללת שני גברים. נראה לי שהפתרון לבעיה צריך להיות ב-3 שלבים: א. פנייה לייעוץ והתקשרות לאותם חלקים שאתה כל כך פוחד מהם ותפיסתם כלגיטימיים. ב. מימוש חלק מהפנטזיות והיווכחות שאו שהם נחווים לגמרי אחרת במציאות ועיקר משיכתם בפנטזיה או קבלתם במציאות. ג. התגמשות והתפשרות עם עולם המציאות, כלומר, ייתכן שצריך להפריד במקרה שלך בין החלקים המיניים שאינם עולים בקנה אחד עם זוגיות ובין זוגיות שאמורה לענות על צרכים אחרים וכן קבלה של משיכתך לבני מינך, גם אם אינה נושאת אופי שאתה מחשיב כמקובל (משיכה לבחורים נאים). חלק מהעבודה צריכה להיות ברמה של עיבוד רגשי והשלמה וחלק במציאת פשרות במציאות, כולל החלטה מה נשאר בעולם הפנטזיה ומה לא. השלב הראשון, נראה לי, צריך להיות בהפחתת הפחד שלך מהמשאלות שלך עצמך ומהשלכותיהן, כפי שאתה תופס אותן כיום. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים