חרדה קשה לאחר קיום מזדמן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/02/2016 | 00:49 | מאת: אנונימי

שלום פרופ' רובינשטיין, היום הייתי בת"א ובלהט הרגע הייתי עם בחור (כנראה אריתראי או סודני). הרגשתי דחף מיני חזק, הוא אונן לידי ובאיזשהו שלב, הוא מישש את איבר מיני ואת הישבן שלי וגם הכניס את אצבעו לתוך פי הטבעת שלי. לא קיימנו מין אנאלי או מין אוראלי. האם מדובר במין בטוח ואין ממה לחשוש במצב כזה?

שלום אנונימי, אינני רופא ולמיטב הבנתי, כהדיוט בענייני רפואה, אין כל חשש מהחדרת אצבע לפי הטבעת (החדרת אצבע לפה היא עניין אחר - תלוי איפה האצבע הייתה קודם). ייתכן מאוד שחששותיך נובעים מאסוציאציות הקשורות למוצא האתני, אורח חיים ודעות קדומות. אם אתה רוצה להיות לגמרי שקט, התייעץ בפורום למחלות זיהומיות. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים