מחשבות ללא מימוש

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/03/2015 | 09:34 | מאת: יוגב

גידי שלום. באחד המאמרים שלך קראתי שגם לסטרייטים יש מחשבות הומוסקסואליות אך הם בוחרים לא לממש אותן. אז איל אדם נחשב סטרייט אם יש לו מחשבות בנושא זה? יש לי חרדה מלהיות הומו ואני מנסה כל מיני טיפולים מב הטיפול שאתה הכי ממליץ חוץ מהסיביטי? נוירופידבק מומלץ ? אגב אחד המטפלים שפגשתי איתו העלה טענה שאני מחפש את הגבריות שלי באחרים . הוא הסיק זאת על סמך טענות מצידי של דימוי עצמי נמוך ואי סיפוק מהגוף יחד עם מחשבות חוזרות על כל הסובבים אותי מבחינת איבר מינם ויחסי מין איתם ללא רצון פיזי. האם אתה מכיר גישה כזו לבעיה ?

שלום יוגב, הנטייה המינית נמצאת על רצף ואכן גם לגברים סטרייטים (כלומר, גברים שנמשכים לנשים ומקיימים יחסי מין איתן) יש מחשבות על גברים. אין חלוקה חד-משמעית של שחור ולבן לסטרייטים והומואים ויש באמצע טווח שלם של נטיות מיניות. ביופידבק נועד להפחית מתח, ללא קשר לסיבה. זה בהחלט לא טיפול ישיר בתופעה. אינני נוהג לחוות דעה על טיפולים של אנשי מקצוע אחרים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים