בלבול מיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/02/2015 | 23:37 | מאת: אביאל

גידי שלום..אני כותב לך פה כמעט קבוע כבר על האובבססיה שלי של נטיה מינית שמטופלת בציפרלקס קרה לי היום משהו נורא. עם כל האובססיה מעולם לא נכנסתי לסרטי גייז חוץ מסקרנות כנער וזה מעולם לא היה הרגל אצלי ועכשיו זה נהיה טקס אצלי ואני לא יכול עם זה... היום החלטתי שאני .הורג את הספק ואם אני מצליח לאונן מול סרט גייז אז התשובה ברורה. התשדלתי מאוד להתאמץ להמשך (לדמיין את האיבר שלי במקום האיבר של השחקן וממש להכנס לתחושות שלו בלי קשר לעובדה שזה גבר)כי עצם העובדה שרק צפיתי ולא הייתה לי זיקפה לא הספיקה לי. גרמתי לעצמי לזיקפה טרם תחילת הסרט,הצפייה בו גרמה לי למתח ותחושה לא ברורה,באיזשהו שלב היה אקט בו עשו פוקוס על כניסת האיבר לישבן (סליחה על התיאור הציורי)וברגע זה גמרתי ובו זמנית גם דמיינתי שזה ישבן של ידידה שלי.זה יצר חרדה איומה,בלבול ותחושת בושה. אני מרגיש כאילו בראש שלי יש עולם של מחשבות ודחפים והגוף שלי הוא עולם אחר ואני לאיעשה כלום בחיים עם גבר אז למה אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה? ולמה אני לא כמו כל החברים שלי שנגעלים מזה לגמרי ובטוח שאין להם מחשבות הומוסקסואליות... אומרים שלסטרייטים יש מחשבות כאלה אבל הם לא ממששים אותם איך זה הגיוני? ועוד שאלה שמציקה לי וכמה מטפלות ומטפלים העלו את הנקודה הזו.שדימוי עצמי ברצפה יכול לגרום לתחושת נחיתות אל מול גברים שנראים טוב וזה מתפרש ככניעה או משיכה מינית עד כמה זה נכון? גידי אני יודע שהצפתי בשאלות אך בבקשה תנסה לעזור לי יש לי קשר כבר שנתיים וזה פוגע לי בו ופוגע לי בקשרי היום יום כל בנאדם שאני רואה ישר יש לי מחשבות מיניות אני לא מסוגל כבר אפילו הציפרלקס לא עוזר...עם הזמן אני מתחיל להאמין שאני מודחק ולהכנע לזה ואולי אפילו כבר יאמץ אורח חיים כזה...

20/02/2015 | 00:03 | מאת: אביאל

אני מפחד שאני עונה על סטריאוטיפ של הומו כי בתור נער היו לי מלא ידידות..ובכל מקומות העבודה ובצבא גם תמיד התחברתי לבחורות מעבר לחברה הגברים וכתבת פה פעם שזה סממן להומואים שצריכים דמות נשית קרובה אליהם..

שלום אביאל, לחלק גדול מההומואים יש אכן שפה משותפת עם נשים סטרייטיות מאשר עם גברים סטרייטים, אך אין בתופעה זו כשלעצמה כדי להגדיר אדם כנמשך אל בן מינו, קרי, כהומו. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

שלום אביאל, שמעתי פעם דווקא רב שאמר שאת רוב הייסורים האדם מביא על עצמו ונראה לי שהאירוע שאתה מתאר הוא דוגמא חיה לכך. ממש אילצת את עצמך לעבור מבחן שלא היה יכול להסתיים "בהצלחה" (ללא קשר לתוצאות). הישבן הוא אזור מושך הן אצל גברים והן אצל נשים. אם כבר בסרטי פורנו עסקינן, אתה בוודאי מודע לפופולאריות של הז'אנר הזה בסרטים המיועדים לעיני סטרייטים. היכולת והצורך לדמיין ישבן של בחורה מעידים כאלף עדים על כך שמדובר באובססיה. הייתי משקיע את רוב האנרגיה הטיפולית במניעת הטקסים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

20/02/2015 | 00:21 | מאת: אביאל

זה ממש חשוב לי..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים