חומר סיכה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/06/2014 | 10:01 | מאת: עידן

שלום רב, אני גיי ואני מעוניין להתחיל לעשות סקס אנאלי. הבנתי שיש להתרגל קודם כל (לדחוף אצבעות או דילדואים קטנים וכו) ושצריך חומר סיכה. אני יודע שבסופר פארם יש חומרי סיכה של דורקס אבל הבעיה שיש כל כך הרבה סוגים וצבעים, מה לדעתך הכי מתאים ? תודה רבה !

שלום עידן, יש להקפיד על כך שחומר הסיכה יהיה על בסיס מים (ולא שמן) כדי שהקונדום לא ייקרע. נראה לי שתיהנה עם חומר הסיכה של ID בצבע כחול (על בסיס מים). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים