בעלי מסתכל על פורנו של גייז וטוען שזו פנטזיה בלבד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/05/2014 | 22:13 | מאת: אשה

שאלה אליכם ואשמח להרבה תגובות כדי לקבל מושג. אני נשואה כבר למעלה מ 20 שנה לגבר סטרייט. לאחרונה גיליתי שאריות פורנו גייז באינטרנט . כשאמרתי לו שראיתי הוא נבהל אבל אמר שהוא לא הומו או ביסקסואל וזו רק פנטזיה שמגרה אותו (לראות אבר מין גברי, אמר שמתגרה גם משלו). לאחר ששוב נשארה בהסטוריה שורה שמראה שחיפש צ'ט עם גייז, החדרתי תוכנת מעקב כדי להבין מה קורה. לאחר שלושה ימים גיליתי פורנו של גברים, oldgays porno. הוא כמובן הקפיד למחוק הכל ממהסטוריה. הוא מכחיש בכל תוקף שהוא מסוגל לשכב עם גבר, אומר שזה מגעיל אותו, שלא יכול לדמיין את עצמו מתנשק עם גבר או ישן איתו באותה מיטה. אבל בכל זאת מתגרה מאוד מהפורנו (אומר שזה התחיל לא מזמן). פורנו של מציצות וחדירות בין גברים. כמה עובדות לגבי חיי המין שלנו: 1. מאז החתונה בערך הייתה לי בעיה של תדירות נמוכה מצידו (פעם בכמה שבועות). כשאנחנו שוכבים הוא מאוד מגורה ומלא תשוקה. תמיד טען שלא שוכב איתי הרבה בגלל מריבות ובגלל דכדוך, שסובל ממנו. 2. הוא תמיד גומר בתנוחת הכלבלב. 3. ביקש בעבר כמה פעמים מין אנאלי וקיבל רק פעמיים בגלל שזה מוציא לי טחורים הייתי רוצה להבין מה זה בעזרתכם. תודה כי אני מאוד מבולבלת

שלום אישה, יותר ממה שחשוב הגילוי שלך על האתרים בהם בעלך גולש, חשוב מה שאת מספרת על חיי המין שלכם. באמת קשה לדעת האם ומתי בעלך יממש את הפנטזיות שלו, אבל התדירות הנמוכה של יחסי המין - לדבריו בגלל מריבות ודכדוך - בהחלט ראויה להתייחסות. את מתארת לחץ גדול ביניכם ומשבר אמון. המלצתי היא לפנות לייעוץ זוגי. את בהחלט לא צריכה לעשות ביחסי מין דברים שאת לא אוהבת רק כדי לרצות אותו, אבל כן הייתי מתייחס ברצינות למריבות ולדכדוך של בעלך. אני בטוח שבטיפול זוגי ייצאו עוד דברים שבעלך לא מדבר עליהם וששניכם תצאו מהטיפול במצב יותר טוב. אם בעלך מסרב לפנות, פני ראשונה והתני את המשך הנישואין בהצטרפותו. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים