שלום דוקטור,

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/02/2014 | 19:51 | מאת: אלון

רציתי לדעת למה אני תמיד מנסה לחשוב כמו אישה אבל כמובן שזה אף פעם לא מצליח, חשוב לציין שאני סטרייט לגמרי אבל יש בי משהו אובססיבי שתמיד רוצה לנסות לחשוב כמו אישה ולנסות ליצור משיכה לגברים, ולנסות לנתח על מה ואיך הן חושבות אך ללא הצלחה... אשמח לעזרה, תודה.

שלום אלון, אנסה להיתלות באילן גבוה כדי להשיב לשאלתך. לפי הפסיכואנליטיקן הידוע, תלמידו של פרויד, קארל גוסטב יונג בכל גבר קיים צד נשי הנקרא "אנימה" (Anima), ובכל אישה קיים צד גברי, המכונה "אנימוס". בקשר רומנטי האנימה של הגבר אמור לאפשר לו להבין יותר טוב את צרכיה של האישה והאנימוס של האישה אמור לעזור לה להבין טוב יותר את הגבר. הואיל ואתה מציין שאתה נמשך רק לנשים, הייתי מציע לך לאמץ את נקודת המבט הזו ולא נקודת מבט של הפרעה בזהות המינית. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים