האם אני א-מינית?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/10/2013 | 21:27 | מאת: מתעניינת

היי, אני בת 40+. מעולם לא קיימתי ייחסי מין אבל בלילות מסויימים אני מאוננת עד לתחושה של חוסר כח (גומרת?). אז מה אני למעשה????

06/01/2014 | 16:13 | מאת: א-מינית

השאלה היא: למה לא קיימת יחסי מין? א-מיניות אינה מעידה או נמדדת בעשיה. ישנם א-מיניים שמקיימים יחסי מין עבור הצד השני למשל, או מסיבות חברתיות אחרות וישנם מיניים שלא מקיימים יחסי מין בגלל פחדים וחרדות פסיכולגים או מטעמים אידאולוגים למשל. אם לא קיימת יחסי מין כי מעולם לא חש צורך בזה, את כפי הנראה א-מינית. אם כן חשת צורך בזה אבל נמנעת מזה, את לא א-מינית. אוננות לא קשורה לא-מיניות.

שלום מתעניינת, התשובה לשאלתך טמונה בפנטזיות המלוות אותך בזמן אוננות (אם קיימות כאלו). אם אין לך פנטזיות או אם קשה לך להגדיר אם את נמשכת לגברים, לנשים או לשניהם, כנראה את א-מינית. נראה לי שההגדרה פחות חשובה ואם אינך בטוחה האם יש או אין לך אורגזמה, מומלץ להתחבר לגופך ולמיניותך באמצעות טיפול פסיכולוגי. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/01/2014 | 13:57 | מאת: א-מינית

בתור ד"ר הייתי מצפה ממך לידע אמיתי ולו מינימלי על א-מיניות ולא רק לשלוח אנשים ל"טיפול" פסיכולוגי. אישה שלא מעוניינת ביחסי מין איננה זקוקה לטיפול פסיכולוגי, היא זקוקה לתמיכה נכונה, בטח לא כאן.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים