מתמסר בקלות ונפגע..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2013 | 06:45 | מאת: משה

אהלן דוקטור. אני משה בן 22, מחוץ לארון ומנוסה עם גברים מגיל 16. אני עושה מלא סטוצים, ופעם בכמה זמן מוצא מישהו שאני מתחבר אליו מעבר לסקס- ואיכשהו לא מצליח להחזיק את זה לאורך זמן. אני מתמסר על הפגישה הראשונה, וכשיש חיבור מעבר לסקס אני מתלהב ותולה תקוות. אני מחכה שיחזור אליי וייתן לי את תשומת הלב שמגיעה לי, ואף פעם לא מקבל את זה. אני מפתח אובססיה כל פעם מחדש, ומצפה שידבר איתי כל כמה שעות, אחרת נוצר לי בור ענק בחזה.. אני מרגיש מנוצל, ופגוע, וקשה לי להתנהל ביום יום... חברים שלי כבר מיואשים ממני.. כל הזמן אני חושב ומדבר על הבחורים שאני מתאהב בהם עד שהם זורקים אותי. פעם ניסיתי לאגור את התחושות האלו, והחזקתי קשר חודשיים מבלי לעשות עניין מכל מיני דברים- אבל הכל התפוצץ בשלב מסויים.. קשה לי לשחק את המשחק הזה שאני לא קנאי/רגיש/נואש לחום ואהבה כל יום... קשה לי לישון לבד.. אני שונא את זה. אני רוצה שיאהבו אותי כמו שאני מעניק ונותן ומחבק.. חשוב לציין שאני נראה טוב מאד! ויש לי מלא פיתויים.. אבל לא מאמין בבגידות/קשרים פתוחים.. ואיך שאני מכיר בחור אני ננעל עליו ישר. כמו מכונה. ואף פעם לא מקבל בחזרה מה שמגיע לי. :( מיואש כל כך, מעצמי, ומהמין הגברי. עזרה!!

שלום משה, צר לי על הרגשות הקשים שאתה חווה, אך חוששני שבמידה רבה אתה מביא את ייסוריך על עצמך. הצורך להיות נאהב הוא צורך אוניברסאלי של כל בני האדם, אבל יש דרכים לעדן אותו ולספק אותו בלי לחנוק את הצד השני, להרחיק אותו ובסופו של דבר, לפגוע בעצמך. אתה כותב שאתה נראה טוב מאוד ושהתחלת לקיים יחסי מין מגיל צעיר יחסית. ייתכן השילוב בין השניים לימד אותך שיחסי מין ומראה חיצוני הם הדרך הקלה לקבל תשומת לב וכתוצאה מכך, אתה מוכר את עצמך במחירים נמוכים שמרתיעים את הזולת. אתה כותב שיש לך חברים, וזה מצוין, וכשאתה מכיר בחור חדש, אתה יכול להמשיך לפגוש את חבריך ולקבל מהם תשומת לב (לא רומנטית) ואף להיפגש איתם יותר כדי להימנע מההתנהגות התלותית כלפי הבחור החדש. נראה לי שקצת יותר על הדינמיקה של גברים תוכל לקרוא בספרה של שרי ארגוב "למה גברים אוהבים ביצ'יות?" שפרק ממנו (והוא מספיק) תוכל לקרוא כאן: http://www.files.e-shop.co.il/focus/pdf/239-435.pdf עם זאת, נשמע לי שדרושה עבודה יסודית יותר על הדימוי העצמי שלך בעזרת איש מקצוע פנים אל פנים. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים