אישה הייתי, ואישה אהיה ( צריך עזרה )

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/07/2013 | 22:12 | מאת: Anonymous

היי, כל חיי הרגשתי כבת, בין אם זה לרצות לשחק ברביות / להתלבש כבת, להתאפר והכל, אני מאז שזוכר את עצמי נמשכתי לבנים... ככה נולדתי, מאז אני כל כך יודע איך לשים את המסיכה ולשחק את המשחק לשחק את עצמי כגבר, ואף אחד לא חושד / שם לב לזה בכלל.. לצאת מהארון לא יצאתי כי כל המשפחה שלי לא סובלת הומואים ואין סיכוי שבעולם שיקבלו את זה, ולכן אני מעוניין להפוך לבת ללא ידיעתם, לא הייתה לא פגישה עם פסיכולוג / פסיכיאטר כי אני תקין מאוד, ומבין הרבה מאוד בפסיכולוגיה והתנהגות האדם, ואפילו שואף להיות אחד, אין לי מה לרפא וללכת לפסיכולוג ואין לי מה לאבחן גם, כי אני יודע כל כך טוב מה אני רוצה, וזאת לא מחלה, הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי ,ום מידע לגבי איך שזה הולך.. ומה צריך לעשות, איזה זריקות לקחת, ואיזה כדורים לקחת, אני חייב לציין שאני מתחת לגיל 18.. ואם זה אפשרי ללא אישור ההורים / ידיעת ההורים, כי לא אוכל להמשיך ככה יותר... והם לעולם לא יסכימו לחתום ולאשר / לקבל אותי כמו שאני. מצפה לתשובה / דעה / ידע על מה מה לעשות ומה לקחת, שמות של תרופות / זריקות ואיך. תודה רבה מראש, יום טוב!

18/07/2013 | 23:11 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום רב, תוכל לקבל יעוץ ותשובות לשאלותיך, במסגרת הוועדה המאשרת ניתוחים לשינוי מין אשר במרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל-השומר, וזאת למרות גילך הצעיר. תוכל להתקשר בכל יום רביעי בשעות הבוקר, לטלפון: 03-5302278, כדי לקבוע פגישה או לקבל מידע ראשוני. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים