איך קובעים פגישה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/07/2013 | 18:53 | מאת: אליאור

שלום :) לפני שבוע ביום רבעי התקשרתי למחלקת פלסטיקה כמו שציינתם כאן, נתתי את פרטיי האישיים והמזכירה אמרה שבשבוע הבא ביום רביעי (היום) יצרו איתי קשר.. חיכיתי ליום הזה בקוצר רוח אך לצערי שיחת הטלפון המיוחלת לא הגיעה... ניסיתי עשרות פעמים להתקשר כדי לראות איך מתקדמים ולא היה מענה..אז לשאלתי איך אפשר לקבוע פגישה לוועדה?

04/07/2013 | 23:00 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום אליאור, אחזור על המספרים ועל הדרך להגיע לפגישה עם הגורמים המטפלים בנושא שינוי מין בתל השומר: בימי רביעי - 03-5302278. אם אין מענה נא לא להשאיר הודעה, אלא להתקשר ל- 03-5302416 ולמסור בשיחה טלפונית הודעה עם הפרטים, שיאפשרו לחזור לפונה. אפשר להתקשר למספר אחרון זה בכל יום ובכל שעה. להקפיד שהעונה יקבל את הפרטים וישאיר הודעה בכתב לד"ר גלבוע. יש לציין, כי כל העת מתקבלות שיחות ופניות ונענות בהקדם וברצון רב. אני בטוחה שגם במקרה שלך תתקבל תשובה בהקדם. בברכה ובהצלחה, ד"ר דליה גלבוע

05/07/2013 | 07:00 | מאת: אליאור

תודה רבה עזרת לח מאוד!

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים