שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/06/2013 | 18:46 | מאת: צחי

שלום, האם ניתן להידבק באיידס כאשר יורקים לי על איבר המין (טרם פליטה) ומשפשפים אותו? תודה רבה.

שלום צחי, לא, בשום אופן אי-אפשר להידבק בצורה הזו. הדרך היחידה להידבק באיידס דרך יחסי מין בין גברים היא דרך יחסי מין אנאליים בלי קונדום. בברכה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים