היי גידי רובינשטיין שלום לך, יש לי בעיה כנראה פסיכ

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/05/2013 | 15:48 | מאת: חיים מגפיים

פסיכולוגית. כתבתי פה הרבה.. אני לא מצליח למצוא לעצמי תשובה מכל השאלות שיש לי על עצמי.. אני גר וחיי בדרום.. קשה לי לשים לפני גבולות! איני מצליח לזרום בסקס.. גם שאף פעם בכלל בחודשים האחרונים אני יושב מול הצ'אטים ולא מצליח למצוא משהו לטעמי לסקס.. אני מרגיש דיי בודד מבחינת חברים.. אני מפחד שוב להתחיל טיפול פסיכולוגי ושוב להתאכזב מכך שלא פתרתי כלום עדיין.. מרגיש תקוע מהכל... יש לי כמה חברים שהכרתי מאגודה בבאר שבע אבל הם לא חברים קרובים.. אני נמשך לצעירים לנערים יותר לא יודע אם להגיד נשיים או גבריים.. התנסתי בדברים מוזרים וזה לא הצליח לי.. אני רוצה משהו צעיר לידי לרומנטיקה לאהבה... אגיד לך שלעולם לא התנסתי עם בחורה ואני לא יודע אם יתאים להתנסות עם בחורה.. כי בחורות לא עושות לי את זה.. כנראה נעלם לי החשק בגברים ורצון נעלם.... כרגע אני מרגיש תקוע בתקופה קריטית אגיד ככה בחיי.. אני בן 28 יש לי תעודה בבניית אתרים שקיבלתי אותו לפני שנתיים או 3 בערך, הגעתי ממשפחה דתית.. (אתה כבר יודע..) אני מרגיש שאין לי טעם כל הזמן לחפור ולחפור ולחפור... אני מרגיש לבד ובודד.. מי יגיד לי שיהיה לי טוב אם העבור לאזור המרכז? אני צריך לפנות לסקסולוג שבעיקר עובד עם גייז ושיעזור לי? היו לי מספר פעמים שהתאהבתי בסטרייטים.. אני מרגיש מבולבל מאוד.. זה סוגר עליי.. אנשים לא מרחמים... אין יחס אין אהבה.. מרגיש בודד ולבד מאוד..

שלום חיים, אני אכן זוכר את כל פניותיך. מעבר לעניין המיני, אתה מתאר הסתגרות גדולה מן העולם בכלל וככל הידוע לי, גם בניית אתרים היא עבודה שנעשית מהבית. אני כן שמח לשמוע שהבאת את עצמך ללכת לאגודה והייתי מוסיף על כך עוד ועוד קבוצות תמיכה למיניהן (גם לא רק של גייז) כדי להגדיל את מקדם החיכוך שלך עם אנשים, גם אם לא תמיד יש לך חשק לכך. הטעם שלך בבחורים עלול להיות קצת בעייתי. ישנם אמנם לא מעט בחורים בגילך, וכמובן בחורים בגילאים 18 ומעלה, שנראים "נעריים" (רזים, חלקים וכו') וצעירים לגילם. למיטב ידיעתי, צ'אט הוא פלטפורמה מובהקת לחיפוש אך ורק יחסי מין - ולעיתים גם אלה מצטמצמים למין חד פעמי ואפילו למין במצלמה וכד'. אמנם יש יוצאים מן הכלל, אך אין ספק שזו לא הזירה המתאימה למציאת קשר רגשי. כן הייתי מציע לך לדבוק באגודה, ללכת לכל המפגשים, להתנדב ולהיות פעיל כדי להגביר את הסיכויים להכרות ולא פחות מכך - להילחם בהסתגרות ובהימנעות שהן בנות הברית הטובות ביותר של חרדה, דיכאון והפרעות נפשיות אחרות. לא נראה לי שסקסולוג מתאים לטיפול בבעייתך. סקסולוג מטפל בבעיות בתפקוד המיני (שפיכה מוקדמת, קשיים בזיקפה וכו'), לרוב בנוכחות בן הזוג. הבעיה שלך היא בעיה מוקדמת הרבה יותר, במציאת פרטנר מתאים ולשם כך עליך להגביר באופן כללי את מגעיך עם בני אדם. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים