העיכוב הבלתי צפוי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/04/2013 | 00:53 | מאת: שמעון שמעון

ד"ר גלבוע שלום. אני מתחיל לעכל, את מה שאמרת לי הערב, שמנתח מארה"ב לא יהא, וד"ר קפלן לא ישוב לנתח, ומה שיהא, שמנתח יצא להשתלמות והתמחות בניתוחים לשינוי מין,וזה דורש זמן, אלא שיוכלו לצאת בכוחות עצמם לחו"ל, יצאו, לאלה שהקופות ירשו למבוטחיהן ניתוח בחו"ל גם יצאו, אך מה עם השאר, מה יהא לגביהם:האם יהא מעקב אחריהם, יהא המשך טיפול הורמונלי, וכשיהיו ניתוחים בארץ, האם יהיו בעדיפות ראשונה. אני כבר שלוש שנים וחצי ברציפות בטיפול הורמונלי, ולפי דבריך לפחות עוד שנתיים, כך שיהא לי כשש שנים טיפול הורמונלי, כשאני חושב לאחור מה עשיתי, לא חשבתי שכך יהא לי, התאוריה: שנתיים טיפול ומעקב, ואם הכל בסדר והועדה מאשרת, מנותח, כך שהיום לפי התאוריה הייתי צריך להיות אשה, אבל כרגע, אני לא פה ולא שם, ומי יתקע לי כף שבעוד שנתיים זה מאחוריי. וגם אם היו מאשרים לי בחו"ל, אנגלית אני יודע. לחזור לאחור זו בעיה, וקדימה, ישנם סימני דרך לא נהירים, ולך תדע, מי יהא אז בתפקידכם, האם יהיו אנשים שאיני מכיר, מטבע העולם אנשים מתחלפים, אחיותיי היו אומרות כל עכבה לטובה. אני מקווה לטוב, ומקווה שמישהו יזכור אותי, זו תקוותי.

21/04/2013 | 18:24 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום שמעון, מאד ברורה דאגתך. הצדק עימך!! אכן, הניתוח נדחה יתר על המידה לאור הנסיבות המצערות שאירעו. מכל מקום, על מנת שדברים יהיו מסודרים, אנשים שקבלו את אישור הוועדה לשינוי מין במרכז הרפואי ע"ש שיבא, יקבלו ממכתב המעיד על זכאותם לניתוח והעובדה שכרגע אין מתבצעים ניתוחים בהיעדר מנתח. אם תהיינה לך שאלות, אנא צור קשר עם המחלקה לכירורגיה פלסטית במרכז האמור בדרך המוכרת לך. ללא ספק תיענה ברצון. בברכה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים