שמן לבן ומסריח

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/04/2013 | 22:57 | מאת: אסי

לפני 3 שבועות היה לי סטוץ עם בחור. בא לי עליו שוב. שלחתי לו היום הודעה. הוא כותב שהוא בדרך לתל-ברוך, לחפש מציצה אצל הזונות. כתבתי לו שגברים מוצצים יותר טוב. הוא כותב "נכון אבל לא גברים מגעילים כמוך". כתבתי לו "סליחה?" הוא כותב "אתה שמן לבן ומסריח בלה בלה".. נפל לי הלב לתחתונים. איך אפשר להיות כל-כך אכזרי? סבבה, לא מתאים לך להיפגש איתי שוב. אבל למה לפגוע ככה בנאדם? עשיתי לך משהו רע? נמאס לי מהיחס של הומואים במדינה הזאת. אם אתה לא נראה כמו בראד פיט, לא משתינים לכיוון שלך בכלל.

שלום אסי, אני מאוד מודה לך על השיתוף בחוויה כואבת כל כך. אני בטוח שיש רבים שעברו חוויות קשות כאלה ולא היה להם אומץ לשתף אחרים. התנהגותו של הבחור מבטאת, לדעתי המקצועית, את יחסו אל עצמו. הבחור מסוכסך עם עצמו, לא שלם עם נטייתו המינית ולכן גם תפסת אותו בדרכו לזונות והיית שם, במקרה, לספוג את היחס שלו לעצמו שהוא השליך עליך. נכון שהוא אינו היחיד מסוגו, אך בהחלט יש גם אחרים. אני מקווה שבעוד מספר ימים תוכל להתגבר על הפגיעה המובנת ולראות דברים באור שונה. אם יורשה לי, להבא כשבחור אומר לך שהוא בדרכו לבחור או לבחורה אחרת, בתשלום או לא, אחל לו הצלחה והנאה ואל תציע את עצמך. ראה במקרה העגום הזדמנות ללמוד משהו על עצמך. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים