לד"ר גידי רובנשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

25/07/2005 | 12:45 | מאת: אמיר

שלום לך! אין לי זמן כעת לקרוא פה בפורום את התשובות שאתה נותן. אך אני זוכר שבעבר ניהלת את פורום פסיכותרפיה. רק רציתי לומר לך, שאני עצמי התייעצתי איתך שמה כמה וכמה פעמים,בשמות בדויים שונים. ורציתי לומר לך שהתשובות שלך אלי היו נפלאות וחכמות. כיום מצבי הרבה יותר טוב. (אך תמיד יש מקום לשיפור) ולכן אני הרבה פחות מתייעץ בפורומים, גם בעקבות טיפול שהייתי בו. אבל שוב כל מה שרציתי לומר זה ת-ו-ד-ה ענקית לד"ר רובנשטיין..... התשובות שלך תמיד כ"כ אמפתיות, מעולם לא ביקרת אותי. ותמיד עם התשובות שלך עשית לי רק טוב. בנוסף אני חושב שאתה אדם נאור.... (לפי התשובות שלך) להתראות

25/07/2005 | 19:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמיר, אני שמח לשמוע שאתה מרגיש טוב יותר ושנעזרת. תודה על המילים החמות. אני ממשיך לנהל את פורום פסיכותרפיה במקביל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים