בתכל'ס לא יודע מה אני רוצה מעצמי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/06/2012 | 14:10 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור. בוא אני אסבר את אוזניך ואבהיר למה התכוונתי בכותרת. תראה סך הכל אני ביסקסואל אבל סוג של ביסקסואל כזה שכל הזמן חי בפחד שהוא לא ביסקסואל. זה נראה כאילו אני כל הזמן צריך אסמכתאות כדי להוכיח לעצמי שאני גם נמשך לנשים ואני אסביר לך למה אני מתכוון. כמו שכבר אמרת לי פה בעבר המשיכה אצל ביסקסואלים לנשים ולגברים הם לא תמיד באותם עוצמות ומאחר ואני נמשך לגברים יותר ברגע שאני מתגרה מגבר אני ישר באותו הרגע חייב להוכיח לעצמי ולהרגיש גירוי מיני גם מאישה וזה גורם לי לחיות בפחד ובחרדות בעיקר שאני לא מצליח לקבל את הגירוי(בסך הכל אני בן 22 ואני מנסה להרגיע את עצמי באמצעות ההיגיון ולהגיד לעצמי שבתור גבר שהיה עם מספיק נשים בחייו לא מכל אישה שעוברת ברחוב צריך לעמוד לי הזין)בנוסף שאני כבר מקבל את ההוכחות לכך שאני נמשך גם לנשים,הן מצליחות להרגיע אותי לזמן קצר בלבד ואז אני חוזר לסורי. אני אתן לך כמה דוגמאות להוכחות שאני מקבל ואז תוכל לשפוט אם הן באמת מספקות. יש לי חברה שאני אוהב ממש כשאני רואה אותה עם מכנסונים קצרים אני מתחיל לקבל זיקפה.כשאני נוגע לה ברגליים יש לי זיקפה ובכלל יש לי חשק מיני כשאני איתה וכל פעם שאני איתה אני רוצה שנשכב.אה ולפני כמה זמן הלכתי עם חבר למועדון חשפנות וכשהחשפניות היו עליי והתחכחו בי קיבלתי זיקפה ודבר אחד אחרון כשאני רואה סרטים אמנם לא תמיד עומד לי אבל אני גומר כשאני רואה את הבחורות. בכל מקרה נמאס לי לחיות כמו שאני חי,על פני השטח אני נראה אדם מאושר אבל מבפנים המחשבות רודפות אותי. אני תמיד אומר לעצמי הפעם אני לא אפול לדיכדוך הפעם פני לא יפלו ואני אסתפק בהוכחות האלה,אני מנסה להשתמש בהיגיון שלי לחשוב על העניין בצורה שכלתנית אבל יש לי נפש אובססיבית ואני מיד חוזר לאותו המצב והבעיה שהכי הורגת אותי זה שאני אוהב את חברה שלי אבל בכל פעם שאני חושב על זה שהיא לא יודעת שאני ביסקסואל זה גומר אותי מבפנים. כאילו אני מרגיש שאני לא מספיק גבר בשבילה מדי פעם ואני פשוט רוצה לבכות.. מה עושים דוקטור מה עושים.

24/06/2012 | 21:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימי, מתיאוריך, גם בפנייה זו וגם בקודמותיה, עולה שקשה לך מאוד לקבל את העובדה שאתה נמשך גם לגברים וגם לנשים ויתר על כן, אתה רואה במשיכתך לגברים דבר שמוריד מגבריותך וכגורם שעלול לפגוע במשיכתך לנשים. אתה צודק כשאתה מתאר את המצב כאובססיה, כלומר, המשיכה לגברים מופיעה אצלך כמחשבה מטרידה שכאילו כופה עליך להוכיח לעצמך שאתה נמשך לנשים. עיקר הסבל שלך נגרם מהפחד שלך להיות הומוסקסואל ונראה לי שטיפול פסיכולוגי שיעזור לך לקבל את שתי המשיכות כלגיטימיות וטבעיות ולא כבאות זו על חשבון זו יגרום לך להשלים עם עצמך ובמידת האפשר, ליהנות משני העולמות. אני מניח שלא חידשתי לך הרבה בנוסף למה שכבר כתבתי בתגובה לפניותיך הקודמות, אך הואיל ומדובר בעיסוק אובססיבי השאלות הן אותן שאלות והתשובות אותן תשובות. לכן, לדעתי, מומלץ לפנות לטיפול פנים אל פנים ולא להסתפק בפורום. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים