המשך לד"ר רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/06/2012 | 01:13 | מאת: אייל

ד"ר רובינשטיין, קראתי את תשובתך, אבל לא הבנתי,האם ייתכן שאני דו מיני ? האם ייתכן שאני סטרייט ? אני חייב לציין שוב, שהסתכלות על ישבנו של בחור דיי דוחה אותי, לראות בחור מגיע לפורקן מיני דוחה אותי יותר, אבל מלראות לעיתים בחור ערום - יכול לגרום לי לזיקפה. מצד שני, אם אראה מישהיא בעירום זה לא ידחה אותי (לא יעורר בי תחושה של סלידה וגועל), בעבר אפילו ניפגשצי עם מישהו ועצם המחשבה כשהוא רצה לבצע מין אנאלי, הורידה לי בבת אחת את כל החשק המיני עד כדי כך שכבר לא עמד לי. יש בי שאיפה להכיר כיום מישהיא לקשר ופחות מישהוא. אבל האם זה שלא עומד לי ברחוב ישר ממישהיא שאני רואה שהיא נראית מאוד טוב, האם זה מעיד משהו על העדפתתי ???? האם תגובות פיזית של זיקפה, אמורה להיות ממש כשהעניין סוער ויש משחק מקדים ? האם ייתכן שמה שציינתי בעברי, הם דברים שגרמו לעכבות מסויימת ובשל כך ישנו עדיין בלבול לגבי הזהות המינית ? אני מודע לניסיון הרב שלך בתחום ולכן אשמח לדעתך באשר לסוגייה כהערכה כללית.

04/06/2012 | 01:42 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, ישבן של בחור או של בחורה הוא מרכיב אחד ויחיד מתוך מרכיבים רבים היוצרים משיכה מינית. העובדה שאתה מקבל זיקפה למראה בחור עירום (בשלמותו) בהחלט מצביעה על משיכה לבני מינך. משיכה כזו אינה שוללת בהכרח משיכה מקבילה לנשים ובמידה ותגלה משיכה כזו, אזי מבחינת ההגדרות המקובלות תיחשב דו-מיני. זיקפה יכולה להופיע גם במהלך משחק מקדים, אך השאלה שאתה צריך לתת עליה תשובה היא אחרי מי אתה מסובב את הראש ברחוב, במכון הכושר, בים או בבריכה? גברים? נשים? גברים ונשים? אני מרגיש שאתה פוחד מהתשובה לשאלה זו וניכר שהפנטזיות הלא ברורות שתיארת בפנייה הראשונה מצביעות על כך שההדחקה שלך עבדה שעות נוספות. לדעתי, רק אם תפרוץ את ההדחקה הזו בתהליך טיפולי, תוכל להיות בקשר עם עצמך אשר מתוכו תוכל לתת לעצמך את התשובות שאתה מבקש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-freindly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים