?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/04/2012 | 15:55 | מאת: איתי

אני מרגיש מבודד ומדוכא לפעמים.יש לילות שאני בקושי מצליח לישון.החיים האלו פשוט מדכאים לפעמים.מרגיש לפעמים שאני חי בעולם שלי ואין אף אחד מסביבי.למה החיים שלי לא יכולים להיות נורמלים?

10/04/2012 | 16:08 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איתי, אני מצטער לקרוא על המצוקה הקשה שאתה שרוי בה. מתיאורך הקצר עולה שאתה סובל מדיכאון והטיפול המתאים הוא טיפול משולב תרופתי ופסיכולוגי. הטיפול התרופתי יכול להשפיע תוך זמן קצר, לגרום לך לישון טוב יותר, לראות דברים בצורה קצת פחות פגיעה ולהפוך אותך גמיש יותר לטיפול הפסיכולוגי. אני תוהה אם מיעוט הפרטים בפנייתך מבטא גם הוא את הייאוש שלך ממגע עם הזולת. אנא הרגש חופשי להוסיף ולפרט יותר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

10/04/2012 | 16:15 | מאת: איתי

זה יותר מורכב ולא מעוניין לקחת בחיים כדורים.אני לא חולה.כנראה שגם טיפול לא יעזור.חושבים שיודעים הכל או חוזרים על מה שאנחנו אומרים.כבר הייתי אצל יועצת וראיתי ששום דבר לא עזר.

11/04/2012 | 14:37 | מאת: סהר תמיכה

אני שומעת את המצוקה שלך עולה מבין השורות של מה שכתבת... ונשמע שמצד אחד אתה זועק לעזרה.. מבקש שיצילו אותך מהבדידות והכאב שבהם אתה שרוי.. ומצד שני, אתה מפחד מהפיתרון שהוצע לך.. ואולי זה בגלל שהפיתרון כרוך בלצאת מגבולות האינטרנט ואולי אתה עוד לא בטוח שאתה בשל לזה... אז רציתי להציע לך עוד פיתרון, לפנות לאתר האינטרנט שלנו.. של סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) ולדבר עם מתנדב או מתנדבת שלנו.. אומנם אנחנו לא פסיכיאטרים או פסיכולוגים, ועם זאת, נרצה להיות איתך ברגעים הקשים, פשוט כדי שלא תחווה אותם לבד.. אז יקירי, אם תרצה, תוכל לנסות ולפנות אלינו באחד הערבים- הצ'אט פעיל כל ערב בין 9 לחצות.. שלך מכל הלב, מתנדבת סה"ר http://www.sahar.org.il/

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים