פורנוגרפיה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/12/2011 | 23:32 | מאת: בעילום שם

השאלה עוסקת בהשפעת תכניים מיניים עזים על נפש האדם. האם חשיפה לתכניים מיניים שונים ומשונים,יכולה לגרום למרכז הנטיה של האדם בין אם הוא אוהב רק נשים או רק גברים סטרייט או גיי לסטות ממנה ולאמץ ביסקסואליות?

11/12/2011 | 23:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, תכנים "שונים ומשונים" של סרטי פורנו יכולים רק לעורר נטיות מוקדמות שהיו קיימות בלאו הכי ולהעיר דובים רדומים מרבצם. כאשר הסביבה הווירטואלית והלא-וירטואלית עמוסה בגירויים רבים כל כך, לא סביר "לתכנן" את ההתנהגות ע"י הימנעות מגירויים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

11/12/2011 | 23:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, תכנים "שונים ומשונים" של סרטי פורנו יכולים רק לעורר נטיות מוקדמות שהיו קיימות בלאו הכי ולהעיר דובים רדומים מרבצם. כאשר הסביבה הווירטואלית והלא-וירטואלית עמוסה בגירויים רבים כל כך, לא סביר "לתכנן" את ההתנהגות ע"י הימנעות מגירויים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

12/12/2011 | 12:42 | מאת: בעילום שם

אולי אני לא הצלחתי להבין נכון. . . אבל מה שאתה אומר זה שפורנוגרפיה ויתר הדברים יכולים להיות "טיפול" להפיכת גיי לביסקסואל?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים