גילוי משתק

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

19/10/2011 | 09:57 | מאת: גיתית

נשואה באושר כבר 35 שנה וגיליתי כי בעלי האהוב קיים יחסים עם גברים אותם ברר בקפידה באתר היכרויות. הקשר לדבריו היה אינטלקטואלי יותר מאשר מיני ועזר לו לשוחח על הנושא אותו הסתיר ממני ומאחרים במשך כמה שנים. לאחר הגילוי הודיע לי כי תמיד אהב ויאהב אותי ועתה משהוסר סיוט ההסתרה ממני, הוא חוזר אלי בכול גופו ונשמתו ורואה את שהיה כאפיזודה שהיתה הכרחית בחיפושיו אחרי עצמו וגופו אך חלפה. אני רוצה להאמין כי הקשר שלנו חזק ויציב ומאז הגילוי התקרבנו עוד יותר נפשית וגופנית אך אני חוששת מן הבאות. האם יוכל לעמוד נגד יצרו ולא להיות שוב עם גברים? כרגע אנחנו חוגגים ירח דבש מחודש ושאלתי האם ניתן להשתחרר מן הנטייה אם הקשר אתי חזק ומספק???

19/10/2011 | 10:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גיתית, אני יכול לתאר על עצמי את התהפוכות והטלטולים שעברו עלייך נוכח הגילוי הלא פשוט. אם ב"להשתחרר מן הנטייה" את שואלת האם ניתן לחסל את המשיכה של בעלך לבני מינו, התשובה היא חד-משמעית לא. האם מבחינה התנהגותית הוא מימש או יממש אותו קשה לומר. מצד אחד, קיימות עכבות שפותחו במשך שנים רבות ומצד שני, קיימת המחוייבות למשפחה ולך, המספקים לו חוף מבטחים ממנו הוא יכול לצאת ואליו הוא יכול לחזור להרפתקאות מסוג זה, בין אם מדובר ביחסי מין ובין אם מדובר רק בקשרים וירטואליים. גם לו היית נשואה לבעל סטרייט למהדרין, אי אפשר היה להבטיח לך שהוא היה שולט ביצר ולא ישכב אי פעם או ינהל רומן עם אישה אחרת. להערכתי, כל עוד הבסיס הוא טוב, כפי שאת מתארת, לא מחליפים סוס מנצח. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים