שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/10/2011 | 20:46 | מאת: חסוי

בד"כ כאשר אדם מאוד רוצה ומעמקי ליבו, להצליח, להבריא, או לעשות דבר שהוא כול כך מאמין בו ורוצה בו - הדרך להצלחה היא קלה יותר. זה פועל גם במקרה ההפוך, שאדם לא מאמין שיצליח הוא לרוב באמת לא יצליח. מדוע אם כן, אדם שכול כך לא רוצה להיות הומוסקסואל, אבל באמת רוצה שלא להיות כזה, פשוט לא מצליח לצאת מזה ? הנטייה המינית היא פשוט כמו "כפייה" להיות הומו. האם יש איזה דרך לצאת מזה לאדם שבאמת רוצה ? תודה על התשובה

16/10/2011 | 21:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, כפי שכתבתי פעמים רבות בפורום, לא ניתן לחסל את המשיכה לבני אותו מין. הניסיון לעשות זאת הוליד נזקים נפשיים קשים מאוד: http://www.havana.org.il/world/6096 וזו רק דוגמא אחת מיני רבות. התמונה כל כך משכנעת בעניין זה, עד ש-800 רבנים אורתודוכסים בישראל (רובם המכריע סטרייטים!) יצאו בקריאה לקבל הומוסקסואלים כמו שהם אל תוך הקהילה הדתית, גם מעשה החדירה אסור. כמי שזוכר את הודעותיך הקודמות, צר לי מאוד לראות שבמשך תקופה כה ארוכה אתה עדיין סובל ומתייסר בשל הקושי לקבל את עצמך כמי שאתה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

20/10/2011 | 17:15 | מאת: מגיב

משום ש"נטיה מינית" זה לא "טעם אישי" למראה חיצוני. זה ברמה הכרומוזומית שבתאים בגוף. וזה מסוג הדברים שהם עובודות החיים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים