האם חבר שלי הומו?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/09/2011 | 19:44 | מאת: ליאת

שלום, אני יוצאת עם מישהו כחצי שנה. לפני כמה ימים חיפשתי משהו בהיסטוריה של המחשב שלו וגיליתי שהוא צופה קבוע באתרי פורנו של גייז. שאלתי אותו והוא הכחיש את העניין, אמר שזו בדיחה בין חברים. אני קצת יותר מציאותית, וביקשתי לדעת אם זה נשאר בגבולות האינטרנט או שזה גם גולש למציאות. הוא אמר שרק באינטרנט. השאלה שלי- האם זה אומר עליו שהוא גיי? שהוא בארון? האם זה משהו שגברים צופים בו [אני יודעת שהרבה צופים בפורנו, אבל לא כזה]. חייבת לציין שהסקס מעולה, והקשר מצויין לא מתלוננת על כלום. תודה

01/10/2011 | 12:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

08/10/2011 | 13:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ליאת, גברים שאין להם כל משיכה מינית לגברים אינם צופים באתרי פורנו של גייז, ועוד באופן קבוע. אצל חלק גדול מהם הדבר מעורר רתיעה וגועל. לכן, השערתי היא שהחבר שלך כן נמשך לגברים, או לפחות סקרן לגבי הנושא. יתכן שבשלב זה העניין מוגבל לגבולות האינטרנט בגלל המחסומים הרגשיים והחברתיים הקשורים במימוש משיכה זו הלכה למעשה. עם זאת, במשיכה לגברים כשלעצמה אין כדי לפגוע במשיכה לנשים ואת גם מעידה על שביעות רצון מיחסי המין שלכם. קשה מאוד לחזות בצורה ודאית את עתיד המשיכה הזו לגברים, ייתכן שתמומש וייתכן שלא, ייתכן שאם תמומש, היא תבוא על חשבון המשיכה לנשים וייתכן שלא. זכרי שגם אם היה מדובר ב"סטרייט למהדרין" אי אפשר היה לתת לך תעודת ביטוח שלא ישכב עם נשים אחרות ואף יתאהב באחת מהן. לדעתי, לא המשיכה לגברים היא זו שצריכה להפריע לך אלא השקר (ולא רק ההסתרה). חוסר אמון ביחסים, כבר בתחילתם, הוא דבר שיש להתייחס אליו. יתר על כן, כאשר המחשב שלו נגיש לך, או אם מדובר במחשב משותף, וקיימת אפשרות טכנית למחוק את היסטוריית הדפדפן בצורה קלה, הייתי מעז לשער שחברך רצה באופן לא-מודע להיתפס, אולי כדי להתוודות, אולי כדי לשתף. זכותך לברר את העניין ולקבל החלטה מושכלת האם את רוצה לחלוק את חייך עם גבר שנמשך לגברים. אגב, ביסקסואלים יכולים להיות בעלים אידיאליים ויש הסדרים שונים המאפשרים מימוש שתי המשיכות במקביל: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 אך כאמור את צריכה לדעת על כך, לעמוד על זכותך זו ובראש ובראשונה יש לטפל בבעיית אי האמון ביחסים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

09/10/2011 | 15:34 | מאת: רינת

אני מעוניינת להתייחס להערה לליאת שרשמת בתחילת התגובה. מדוע אתרים או יחסים בין גברים מעוררים בגברים שלא נמשכים לגברים רתיעה וגועל? אני אישה וניטרלית לנושא לגמרי (גם כלפי לסביות אגב). אף פעם לא הבנתי מה המקור לתחושות האלה, ואשמח אם תסביר לי. האם מדובר בתגובה מולדת טבעית שלהם? האם זו תחושה שהם מפתחים במשך הזמן? ומדוע היא בכלל קורית? אני לא מרגישה כלום אם אני צופה בסצינה של גייז. אנא האר את עיני.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים