טיפול מיני גיי פרנדלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

13/08/2011 | 01:01 | מאת: דניאל

הי דוק, אני בחור בן 33, גיי, בגדול בחור "מצליח", קרירה טובה, יוצא, מבלא וכו'... אבל לא הכל ורוד כמובן :@, יש בעיה בכל מה שקשור למין ומניות (ואני לא מתכוון לנטייה מינית- זה כבר בסדר, אומנם בגיל מאוחר אבל חיי טוב עם זה). יש לי ביטחון עצמי מאוד נמוך במה שקשור לגוף שלי, חרדת גודל וכו'.., ונוצר מצב שאני ממש נמנע מסקס, ואפילו סולד ממיניות :( אני יוצא הרבה, גברים מתחילים איתי , אבל מאוד מאוד קשה לי ורק המחשבה של להכנס למיטה מרחיקה אותי. (בגילי המופלג יצא לי להיות רק עם שלושה גברים.- סה"כ נהנתי...).מאוד הייתי רוצה קשר זוגי אבל זה מאוד מפריע וגורם לי להסגר. שלא לדבר על לעשות סטוצים- הייתי רוצה אבל אני ממש לא מסוגל .. בקיצור, רציתי לדעת אם אתה מכיר מטפל מיני / סקסולוג גיי פרנדלי במרכז? האם יש טעם לפנות למרפאות טיפול מיני של הכללית ? האם היית ממליץ לי על טיפול סרוגייט? תודה רבה . נ.ב. אני בטיפול פסיכולוגי כבר שנה אצל פסיכולוגית ומאוד קשה לי לדבר איתה ספציפית על הנושא הזה..

13/08/2011 | 01:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דניאל, לדעתי, הטיפול בבעיה שאתה מתאר צריך להיות פסיכולוגי (אולי תוך הכנסת מרכיבים התנהגותיים-קוגניטיביים לטיפול הנוכחי) ולא סקסולוגי. אינך מתאר בעיה בתפקוד המיני (למשל, חוסר זיקפה), אלא סוג של פוביה חברתית הקשורה לדימוי הגוף שלך, המהווה מחסום מעצם ההגעה למגע מיני. טיפול באמצעות סרוגייט הוא טיפול נורא-נורא יקר וככל הידוע לי אין סרוגייטים גברים לגברים הומוסקסואלים. המלצתי לך, כדי להתגבר על המבוכה בהעלאת הנושא בפני הפסיכולוגית, להדפיס את פנייתך זו לפורום ולהשאירה לפסיכולוגית לקריאה בין השיחות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

13/08/2011 | 23:53 | מאת: דניאל

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים