רועי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/08/2011 | 22:08 | מאת: התפתחות הומוסקסואליות

ערב טוב- ראיתי כי במספר מקומות כתבת כי בוגרים הומוסקסואליים סיפרו כי בילדותם נטו לשחק יותר במשחקי בנות /גינונים נשיים. שאלתי היא האם קיימים מקרים כי בכול זאת ילדים המשחקים במשחקי בנות , עדינים וכד' בכול זאת יתפתחו לסטרייטים? בנוסף- אם יש ילדים- בנים- גבריים המתפתחים לבסוף להומוסקסואליים, וכן ילדים נשיים עדינים המתפתחים לבסוף לסטרייטים, יש כאן מצב של דבר שהוא לא חד ערכי. מדוע אין כיוון אחיד שיאפשר לדעת איך יתפתחו ילדים? לסטרייטים או הומוסקסואליים?

04/08/2011 | 22:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רועי, בפסיכולוגיה בכלל אנחנו מדברים על הסתברות (סיכון/סיכוי) ולא על ודאות מוחלטת. תופעות אנושיות הן רבות-גורמים ולא ניתן לקבוע שכל ילד שמשחק במשחקי בנות יתפתח להיות הומוסקסואל ולחילופין, עוד פחות, שכל ילד שמשחק כדורגל יתפתח להיות הטרוסקסואל. עם אי הוודאות הזו, כמו עם אי ודאויות אחרות רבות בחיים צריך לחיות, תוך היערכות פנימית לפחות למה שיותר אפשרויות, שאותן יש לקבל בברכה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

04/08/2011 | 23:00 | מאת: בעילום שם

לדעתי יש כאלו שמשחקים במשחקי בנות כבר בילדות והם יותר בעלי בילבול מגדרי ומשיכה מינית לגברים בצורה מובהקת ואף יתכן פסיביות. ויש שלא. ובגיל ההתבגרות יש להם בילבול בנטיה/משיכה המינית ואפילו יש דו מיניים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים