האם אני הומו

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

10/06/2011 | 16:40 | מאת: שי

כמו שאמרתי זה קורה לי מדי פעם אבל עדיין לא הבנתי אם אני נהנה מגברים כי מסקס עם גברים אני לא נהנה לא יכול לצפות,עם נשים תמיד הייתי ואני נהנה מאוד,אני אפילו מיני מאוד עם נשים,אני מתעסק עם זה על היום אם אני ככה או ככה ,סוג של לופ כזה מוזר .

10/06/2011 | 16:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שי, תיאוריך מחשידים בכיוון HOCD שניתן לאבחנו ולטפל בו, במידת הצורך, רק בטיפול פסיכולוגי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

13/06/2011 | 21:50 | מאת: שי

אני צופה בסרטי גייז אין לי שום משיכה אני צופה בפורנו של נשים עם גברים אני נהנה מאוד מלהסתכל על שניהם אני כל היום בודק האם אני נמשך לגברים או לנשים זה מפריע לי לעיתים קרובות,היום לדוגמא עשיתי עיסוי לאיזשהוי בחורה נמשכתי בטירוף יצאתי ממנה וחשבתי אולי אני הומו בכלל אני לא מבין מה קורה לי יש לציין שזה קרה לי בעבר ופשוט נעלם לשנתיים כל הבלבול הזה ופתאום חזר אשמח אם תעזור .

13/06/2011 | 22:32 | מאת: שי

מצטער מראש על ההמשכיות הרבה הדבר מתסכל אותי מאוד אשתדל לפרט אני נמשך לנשים ומאז ומתמיד הייתי מאוד מיני לגבי נשים תמיד פינטזתי על אישה וילדים על חזה גדול על ישבן גדול,במשך השנים האחרונות החלה לי משיכה לטראסנגדרים עם איבר מין זכרי ואף היה לי מפגש עם אחד מהם שמצץ לי וזה הכל יש לציין שהוא היה נראה כמו אישה לגמרי,לדעתי זה מה שגרם לי לתת לה למצוץ לי לאותו טראסנגדר. אני נהנה להסתכל על טראנסגרים נשיים מאוד עם איבר מין זכרי .אך מאונן יותר על נשים ,כשאני רואה פורנו של גייז אני לא נהנה ואף נגעל מהחוסר אסתטיות ומהמין האוראלי שהם עושים אחד לשני לעומת זאת אני תמיד אומר לעצמי אולי אני ביסקסואל כי אני נמשך גם לטראנסדגרים אך יותר לנשים . כל היום אני סביב זה זה פשוט מתסכל אותי .יש לציין שיש לי גם תחושה של גירוי בפי הטבעת אני נהנה גם מזה .וגם להסתכל באקט מיני של אישה וגבר גם על האיבר מין של הגבר וגם על האיבר מין של האישה. מה אני אשמח אם תעזור ? הבלבול הזה תקף אותי בעבר . מצטער על האריכות דוקטור .אודה לך אם תענה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים