עזרה לבני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2011 | 22:26 | מאת: צבי

בני סיפר לי כי יצא מהארון מה עלי לעשות

06/06/2011 | 22:36 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום צבי, חסכת מאוד בפרטים אפילו באשר לגילו של בנך. אוכל רק קודם כל להחמיא לך כאב, שבנו רואה בו מקום בטוח לשתפו, לפתוח ערוץ תקשורת אותנטי ומתוך ציפייה לתמיכה. הואיל והנטייה המינית אינה ניתנת לשינוי, תוכל לספק לבנך את התחושה שהוא רצוי ומקובל ללא סייג וללא תנאי ושמשפחתו תהווה עבורו תמיד חוף מבטחים להתמודדות הלא פשוטה העומדת בפניו. האם בנך ביקש ממך משהו או רק שיתף אותך? בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים