שאלות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

28/05/2011 | 03:12 | מאת: שירה

למה כאשר יש בילבול בגיל ההתבגרות רושמים שזה נורמלי ובסוף תגבש את נטייתך ולעומת זאת עם אדם בגיל מבוגר יותר עשרים פלוס והלאה אומר שהוא מבולבל מינית אזיי יש לו נטייה? האם מישהי בלי ניסיון מיני יכולה לדעת רק על פי צפייה בסרטים את הנטייה שלה? האם לאחר ניסיון וכמובן רצון להיות עם בחור יכולה להשתנות הדעה והסרט פשוט בילבל כי בכל זאת זה הצגה של מיניות אלימה אפילו בין שתי נשים יכול להיות שהרצון לצפות בסרטים היא השלכה על כעס אלים תת מודע של אותה צופה כלפי נשים? או השלכה על מיניות באופן כללי בגלל קושי לבטא אותה כלפי בחורים ב"חיים האמיתיים". האם הגיוני לאהוב לראות סרטי נשים פורנוגרפיים ולהתאהב בגברים מבוגרים? אני בת 24 והבחור שאני דלוקה עליו בן 40 נשואי.האם אני מדחיקה במציאות את משיכתי לנשים? כי אני מרגישה שאני מתאהבת בגברים בגילאים הללו ובנוסף יכול להיות שיש לי רמות גבוהות של טוסטרון בגוף ולכן אני נמשכת לאנשים שיש להם כניראה רמות נמוכות של טוסטסטרון??

28/05/2011 | 11:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שירה, אם אינך סובלת משעירות-יתר שאינה אופיינית לנשים או מנשירת שיער ברמה של התקרחות, לא נראה לי שרמת הטסטוסטרון שלך חריגה, אם כי ניתן לבדוק זאת בבדיקת דם פשוטה, שבה ניתן לבדוק גם את רמתם של ההורמונים הנשיים. לפי תיאורייך, נראה לי שהמשיכה המינית המגוונת שלך נובעת מסיבות פסיכולוגיות ולא פיזיולוגיות והיא לא שלילית בהכרח, לא המשיכה לנשים ולא המשיכה לגברים מבוגרים. עוררות מינית כתוצאה מצפייה בסרט פורנוגרפי בהחלט מרמזת על משיכה לאותם אובייקטים במציאות, אם כי אינני רואה כל הכרח לבדוק כל דבר במציאות עצמה. צפייה בהתנהגות תוקפנית של נשים בסרט עדיין אינה מנבאת הנאה מהתנהגות כזו במציאות. הדבר היחיד שצורם לי בפנייתך הוא ההתאהבות בגברים נשואים, דבר שפוגע בסיכויים לממש קשר זוגי. מסיבה זו הייתי מציע לך לעבד את הדברים במסגרת ייעוץ מקצועי פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים