בלבול

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/05/2011 | 00:39 | מאת: יאיר

שלום גידי, אף פעם לא היה לי מערכת יחסים. מגיל קטן פנטזתי על בני מיני מתוך מחשבה שאני אוהב רגשית ומינית גברים.אף פעם לא שכבתי עם גברים..אבל המחשבה שלאונן על גבר שמאונן עם עצמו משכה אותי..אני נורא מבולבל לגבי זה כי היתי רוצה שהפנטזייה תהפך למציאות..מה עלי לעשות?ואם אני הומו ואני שלם עם זה איך אני ימצא גבר שרוצה כמוני?ואנשים גם מספרים בעבודה שלהיות הומו זה בושה וזה חיים אחרים משל אנשים אחרים סטרייטים.אני לא רוצה לחוש את השנאה הזו כל חיי.אני גבר לכל דבר מרגיש גבר.בזהותי כסטרייט.רק אני הומו גברי שאוהב בנים שמפנטז.אני רוצה למצוא גבר שרוצה כמוני ושזה יהפוך למציאות וככה אני לא יהיה מבולבל מעצמי.איך אני עושה זאת לא יודע..והפחד שאני יהיה לבד גם מפחידה אותי. אשמח אם תכתוב לי בהקדם! יאיר

27/05/2011 | 10:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

28/05/2011 | 00:44 | מאת: יאיר

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים