שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/05/2011 | 02:10 | מאת: חסוי כמובן

האם אפשר לסכם ולומר: שהומוסקסואליות הינה פגם,או/ו הפרעה- משום שיא יחסי המין הוא אנאלי(הרי הרקטום/חולחולת הינה בוניה ליחסי מין כמו הנרתיק/וואגינה) ומשום שברית יחסים אלו לא יביא לעולם ילד גנטי משותף לשני אוהבים ? מחכה לתשובה תודה רבה מראש

11/05/2011 | 10:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, אם מצרפים את כל הודעותיך, אפשר לסכם ולומר שאתה מאוד לא מקבל את נטייתך המינית, על אף שלא ניתן לשנותה - והדבר גם גורם לך סבל ומצוקה וגם מונע ממך לפתח קשרים משמעותיים עם גברים, דבר שמוסיף ופוגע באיכות חייך עוד יותר. ולשאלתך הספציפית - שיטוט מהיר בין אתרי פורנו סטרייטיים יוכיח שהז'אנר של מין אנאלי בין גבר לאישה מוביל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

11/05/2011 | 17:12 | מאת: חסוי כמובן

ראשית התכוונתי לכתוב "אינה" ולא "הינה". ולעניין לא קל להילחם בהומופוביה שקיימת בעולם, מול אותם שונאי הומואים עומד אתגר לא פשוט. משום שבזמן שהם שופטים אותנו הגיי הם שוכחים את המשפט "ואהבת לרעך כמוך". עוד יותר קשה לעמוד כנגד חבריך(הומוסקסואלים כמוני). היה לי יותר נוח וקל לומר לעצמי/ לשכנע את עצמי שאני בסדר גמור. רק שאני רוצה את האמת. עכשיו לגבי אתרי פורנו גידי בחייך... אני לא מכיר את מי שבונה אותם ומפיק סרטים אלו, הם מגמתיים, ומעוותים הרבה מן המציאות לצד השלילי, לא רק אנאלי, גם פדופיליה, אורגיות ועוד. "לעשות משהו לא נכון, רק משום שכולם עושים אותו" הופך אותי לטועה אף יותר. אתה יודע למה אני מתכון... הרקטום/פי הטבעת משמשת להוצאת פסולת. השרירים שם מופנים כלפי חוץ ולא פנים ,והעור שם עדיןבמיוחד והתעלה צרה אף יותר מזה של הוואגינה, וגם האפשרות להדבקות במחלות גבוהה. עכשיו היא אפשר הרי לחדור על שק האשכים, אז זו הברירה היחידה לתחושת האיחוד המיני, אולי אפשר לומר שיא האקסטזה המינית, אם זאת. . .זה מעוות אולי? והרי עדיף משפחה גנטית משני אוהבים, אולי? כל זה מוביל אותי למסקנה שאולי אני פגום, או בעל הפרעה, איתה אני חי ואחיה עד סוף ימי. אני לא יכול לצאת החוצה ולהגיד הכל בסדר,כזה אני,זה רצוי והלוואי שכולם יהיו כאלה. אני יודע שיש שלמרות כל הקשיים יש שבונים קן משפחתי ממה שאפשר. מדוע נטייה הומוסקסואלית היתה בעבר הפרעה, ומדוע זה נמחק? תודה רבה מראש

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים