נזילות מינית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/05/2011 | 20:41 | מאת: הדר

הי, אני בשנות ה 30 לחיי, לפני כשנה נתקלתי בבחורה לסבית (אני בטוחה בכך בקרוב ל 100% על פי מראיה) בתחנת האוטובוס ומאז אני עושה כל מאמץ על מנת לראות אותה. אני מודעת לכך שזה מעט מגוחך, אך זה המצב. לאחרונה נתקלתי בבחורה לסבית נוספת במקום עבודתי שנשאה חן בעיניי. שאלתי: האם יתכן כי בגילי, לאחר מערכות יחסים עם גברים בלבד, אגלה כי אני ביסקסואלית? האם יתכן מצב של נזילות מינית, דהיינו, מעבר ממשיכה למין השני, למשיכה למין שלי?

11/05/2011 | 23:16 | מאת: אאא

לא קשור לד"ר גידי- אבל פשוט כן..... לגמרי! יש הרבה בנות שנמשכות לבנים ולבנות. אל תגדירי את עצמך את לא מכונה חסרת רגשות את בן אדם! זה אולי היה בתת מודע שלך....או שלא שמת לב אבל הכחשת ומאוד פחדת מזה ו... נמשכת אליהם באמת באמת?לגברים? אני דו מינית אין ממה לפחד זה נורמלי! ויש הרבה כאלו. אם את רוצה תכתבי בגוגל :גאווה נשית.(פורום תפוז) וזה פורום של לסביות אבל יש שם בנות מכל הסוגים. פורום מדהים אני אומרת לך מומלץ .הכינוי שלי: the one 1991 אם את מעוניינת תיכנסי ותגידי שהגעת תתקבלי בברכה מבטיחהQ

14/05/2011 | 01:09 | מאת: ד"ר דליה גלבוע

שלום הדר, על מנת שתוכלי לענות על שאלתך, עליך לברר לעצמך למה הכוונה ב"משיכה" לאותן בחורות: האם מדובר בכך שאת נמשכת מינית אליהן, האם מדובר בפנטסיה של קרבה רגשית או של צורך בקשר גופני עימן וכיו"ב. קיימות אפשרויות רבות באשר לסיבה שאת חשה צורך להתקרב דווקא לבחורות אלה, שאת קולטת אותן כלסביות. יתכן שהן מזכירות לך דמויות חיוביות מעברך, ולא דווקא בהקשר המיני, שמגבירות בך את הרצון להתקרב אליהן. יחד עם כך, יכול להיות, שעם הזמן והגיל, את פתוחה יותר לצרכים הקיימים בך ולנטיות שאליהן לא היית מודעת בעבר וכיום קל לך יותר לקבלן ולהתחבר אליהן. דבר שבעבר, לא העזת או לא הרשית לעצמך להרגיש. כלומר, יכול להיות שמדובר בהתעוררות של החלק המחפש קשר עם נשים, אך יש לברר מה הדבר שעומד מאחורי זה בתוכך ומה משמעות החיפוש הזה בעולמך שלך. אם מדובר במשהו מתמשך, שאינו זמני ואינו נעלם אחרי זמן קצר וממשיך להטרידך, הייתי מייעצת לך לנסות ולהתייעץ עם איש מקצוע בקשר לכך. בברכה, דליה גלבוע

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים