קושי לקבל הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/04/2011 | 11:07 | מאת: אחד

יחסיי עם זוגתי היו מעולים ונהדרים מכול הבחינות. הבאנו ילד משותף ואנו מאוד אוהבים ומאוהבים. יחסי המין שלנו היו מצויינים בתדירות של פעמיים עד שלוש בשבוע. לפני מספר חודשים נכנסתי לחרדות שמא בני יתפתח להומוסקסואל בגלל מספר סימנים מחשידים שראיתי. כדי לשמור על כולם , שמרתי מידע זה לעצמי כדי לא להטריד את זוגתי ולהכניסה גם כן למחשבות מיותרות אשר יסיטו אותה ויכניסו גם אותה לדאגות מיותרות. לפיכך, בנתיים אני סובל וזאת למרות שיתכן שהחשד שלי הוא לא מבוסס. בבקשה אל תנסה לשכנע אותי לקבל זאת אם זה אכן יקרה בעתיד. בעקבות חרדות אלו נפגע לי התפקוד המיני ומספר חודשים לא קיימתי יחסי מין עם זוגתי. האם קיים טיפול תרופתי משולב המפחית חרדות ומחזיר את החשק / הליבידו, או כזה שמאפשר לקיים יחסי מין, כדי שאוכל לעבור את התקופה הזו עד שיתבססו חשדותי?

04/04/2011 | 11:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחד, בהחלט ניתן לטפל באופן תרופתי ונקודתי מאוד בחרדה ולשם כך עליך לפנות לרופא המשפחה או לפסיכיאטר. לרופא המשפחה אתה יכול לומר שמדובר בלחצים בעבודה, אם אינך מרגיש נוח לחלוק איתו את הסיבה. אם תלך לפסיכיאטר סביר להניח שהוא יחקור יותר את הסיבה. באופן טכני, ניתן לשלב טיפול תרופתי כזה גם עם ויאגרה לפני יחסי מין. עם זאת, אני חייב לציין שמצבך קצת מדאיג אותי. נתקלתי באבות רבים המתקשים לקבל את ההומוסקסואליות של בניהם ולבקשתך, אני לא נכנס כרגע לנקודה הרגישה אם לקבל את התופעה או לא. מעולם לא נתקלתי בתגובה קשה כל כך כפי שאתה מתאר ונראה שהחשש פגע בך בנקודה רגישה שלך עד כדי פגיעה בתפקוד המיני. לכן, יש לי ספקות עד כמה טיפול תרופתי יפתור את הבעיה בטווח הארוך ומסיבה זו אני ממליץ לך לא להסתפק בכך ולפנות לעזרה פסיכולוגית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

06/04/2011 | 09:04 | מאת: אחד

תודה דר' האם יש באפשרותך להמליץ על תרופות שאוכל להציע לרופא המשפחה, אשר שילוב של שתיהן (לחרדה ותפקוד המיני) אינו פוגע בתפקוד המיני, או לפחות, הפגיעה היא מינימלית. כמו כן חשוב לי כמה שפחות לפתח תלות בתרופות כי אני פוחד מתופעות לוואי. כפי שאני מכיר את עצמי, אני זקוק רק לעבור את התקופה כדי להירגע ואני בטוח שלאחריה אני אשוב לעצמי. כמובן שאני מבקש רק המלצה ממך שתהיה בגדר המלצה,ולא כקביעה, כדי שאוכל לבוא לרופא המשפחה ולשאול את דעתו. תודה רבה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים