סכיזואפקטיבי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

01/04/2011 | 23:29 | מאת: אמיר מזרחי

שלום רב לד"ר ד"רשאלה אחת כמה מ"ג יכולים אפשר להגיע עם הכדור מכירו שהוא נגד דיכאון. תודה על תשבותך מאת:אמיר

01/04/2011 | 23:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רב, בהנחה שמדובר במירו, טווח המינון הוא 15-45 מ"ג ביום. כמובן, אך וק לפי הוראות הפסיכיאטר המטפל! בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים