פי הטבעת ביחסים הומוסקסואלים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/11/2005 | 03:19 | מאת: אלון

שלום לכולם. נאמר לי לפני כמה ימים שהומוסקסואלים שמקיימים יחסים אנאלים באופן סדיר יסבלו בגיל מבוגר באיזור פי הטבעת. זה יתבטא בזה שהשריר יהיה רפוי ויהיה קשה להשתלט על היציאות. האם זה נכון?? אני מדבר כרגע על מין אנאלי נכון עם חומר סיכה וללא כל מיני קינקים או אגרסיביות. אשמח לתשובה. יום טוב לכולם.

04/11/2005 | 07:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלון, פי הטבעת הוא שריר גמיש המתכווץ ומתרחב בהתאם לקלט הנכנס אליו. נכון שבתחילת הדרך של קיום יחסים אנאליים יש כאבים כמו כל שריר שלא מאמנים אותו. עקרונית, זה אותו סוג של כאב שרירים המופיע אצל אנשים המתחילים להתאמן במכון כושר לראשונה בחייהם או לאחר הפסקה ארוכה. בעצם, פי הטבעת נועד להפרשת צואה ובוודאי כבר נתקלת בגושי צואה עבים, ואולי גם ארוכים, מאיברי המין שנכנסו אליו, כך שהשריר בנוי למעבר של אובייקטים בסדר גודל של איבר מין גברי. כמו שאתה כותב, ובצדק, הסכנה הגדולה יותר היא בהכנסת אובייקטים גדולים מדיי באופן קבוע, כמו פלאג או כף יד, הגורמים לכך שהשק הפנימי של פי הטבעת עלול לבלוט החוצה. גם זה פגם צורני יותר מאשר תפקודי לצורך הפרשת צואה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים