משהו בנוסף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/03/2011 | 20:55 | מאת: לילך

וואי ממש תודה על התשובה.אגב אני הרבה יותר מחפשת ריגושים והוא הרבה יותר יציב-גם נפשית.מה שמפחיד אותי זה שהעקשנות שלו תהיה בקשר כלפיי.עוד דבר יש לציין שאנחנו דתיים לא חרדים! דתיים של בני עקיבא :-) , היו לי כמה חברים אך מעולם לא נגעתי בגבר. אני חייבת לציין שכשיצאתי עם טיפוסים כמוני(רגשיים ולא תמיד הכי יציבים) מאד פחדתי מהם.אני מרגישה שהנפש שלי רוצה טיפוס יותר מקובע ומייבש -אבל מצד שני זה כבד לי. בקיצר האם זה הגיוני שהוא כן מתאים ודרוש עוד זמן? אבל אני באמת צרכה להרגיש אוהבת..

20/03/2011 | 23:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, מוסד הנישואין אכן מספק יציבות וביטחון - ולא ריגושים. את שביל הזהב בין שני הצרכים הסותרים הללו אני ממליץ לך לחפש בעזרת איש מקצוע מתחום בריאות הנפש, לפני שאת מתפנה לבחירת בן זוג. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friedly.co.il

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים