מבולבל

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/02/2011 | 09:10 | מאת: ח.ח

שלום. אני בן 36 נשוי+, מאוד מבולבל,אני אוהב להסתכל על גברים, מצוטט כולל סייברים, מעולם לא התנסיתי עם גברים, מאוד רוצה (סקס, לא מעבר)אבל יותר משאני רוצה אני יותר מפחד, זה משגע אותי, מצד אחד חיים פעם אחת בחיים וצריך להינות מצד שני זה נוגד את הערכים שלי, שזה למעשה בגידה באישתי,אני בלבטים אדירים,מה עושים????

26/02/2011 | 12:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ח.ח, ביסקסואלים מגיעים להסדרים שונים בינם לבין עצמם ובינם לבין הסביבה עד שהם מוצאים איזון. תגובתם הראשונית למצבם היא ברוב המקרים היא לחץ ובלבול, הנובעים מתוך תחושה שעליהם לבחור אחד מבין שני הכיוונים המיניים, אך למעשה הם אנשים בעלי טווח בחירה רחב יותר מזה של הומוסקסואלים מחד והטרוסקסואלים מאידך: http://www.shrink-friendly.co.il/?p=187 הקונפליקט הערכי שלך, כפי שאתה מתאר אותו, אינו ספציפי לדעתי למשיכה לבחורים. באותה מידה, היית יכול להימשך לאישה אחרת במקום עבודתך או במסגרת אחרת ולעמוד בפני אותה דילמה: "חיים רק פעם אחת, הנה אישה שאני מאוד נמשך אליה, אבל זה נוגד את נאמנותי לאשתי". יתר על כן, בשני המקרים, יחסי המין עם גבר או עם אישה מחוץ לנישואין בהחלט טומנים בחובם את הפוטנציאל שהם לא יסתיימו ביחסי מין והם עשויים להתפתח לקשר רגשי שיש בו איום של ממש על נישואיך. ייתכן, וזה באמת עניין ערכי ואישי מאוד, שביקור אצל נער ליווי יקל על תחושת הבגידה. שם לפחות ההסדר מכתיב ניתוק רגשי לפחות מצידו ואולי במצב הספציפי שאתה מתאר של רצון להתנסות ו"לטעום" זה פתרון מסוים שכדאי להעלות על הדעת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.shrink-friendly.co.il

26/02/2011 | 12:46 | מאת: ח.ח

תודה על התשובה המהירה הקלת עליי..קצת אבל בכל זאת הקלת:) תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים